Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***
Udruzenje gradjana "Moja ladja"
LSI:
--- Citat: IkaTaca 06, 08, 2009, 22:16:14 posle podne ---@ LSI
Prijatelju, mnogo hvala na opsirnom pojasnjenju u vezi kreditiranja! Slazem se da su uslovi zaista lihvarski, ali Boze moj...za brodicu...hmmm, kako hvataju na emocije....Sto rece broker za plazma tv nikad, ali ovo je druga stvar. Medjutim, prijatelji moji dragi, da vas pitam i ovo: da li se krediti odnose i na kupovinu polovnih plovila ili moraju biti nova? Jer za te pare, koliko ja znam ne moze da se uzme novo plovilo jel' tako? Prosto ponude na trzistu u tom rangu cena kod nas nema?! ili gresim? (da pojasnim, polovna plovila koja sam gledao, a koja bi mi odgovarala su u rasponu cena od 5000 do 7000 eura)
--- Kraj citata ---
Podaci koje sam dao rezultat su mog pokušaja da kupim Vario 19 (Proizvodjač: Tri princeze, Novi Sad).
Kod njih, ovaj brodić, potpuno nov, košta ravno 5.000 evra (kit verzija) ili 7.000 evra (potpuno opremljen brod, bez motora).
Barba:
Posto je tema potpuno digresirala cisto da se i ja nadovezem :lol:
Posto imam pasaru, trazio sam informacije vezane za Vario 19 i moj je utisak da je to ipak samo losa kopija pasare i smislu ergonomije, doduse novo je novo, tu nema zbora. Posto vec uzimas camac na kredit, dobro razmisli da li ti taj camac odgovara. 15. i 16. avgusta Pera Garmin organizuje Vario kup, okupljanje ljubitelja Varia i ostalih. Mozda ne bi bilo lose da posetis skup cisto da vidis kako to izgleda i da li ti odgovara. Ja sam npr bio ubedjen da ce pasara zadovoljiti sve moje potrebe, ali eto, sada trazim kombinacije za ladju 8.5x2.6. Inace sam na pasari pre toga bio sto puta.
Kapetan:
i meni se cini da je mikrac komforniji , a ujedno kada ti padne ideja ko peri da stavis junk rig nemoras da bijes glavu kako :)
meni je vario prevashodno camac za dnevne izlete i za to je savrsen . ko voli dnevne izlete neka ne razmislja, a ko voli i da prenoci, jedri i slicno onda mikrac...
Barba:
Upravo to, za dnevne izlete OK.
Nego jel vi pricate o pajniku? Na sajtu jos uvek stoji promotivna cena od 3300e.
Kapetan:
--- Citat: Barba 07, 08, 2009, 16:02:10 posle podne ---Upravo to, za dnevne izlete OK.
Nego jel vi pricate o pajniku? Na sajtu jos uvek stoji promotivna cena od 3300e.
--- Kraj citata ---
kriza prijatljeu nece on to dignuti dok ne prodje kriza :) sad je vreme da se kupi ladja ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju