E, ovako treba... > Yamaha

Yamaha 25 autolube

<< < (5/15) > >>

stvlada:
Tih 20m mozes i na vesla

Kapetan:
kad se pokvari motor jedrim do marine obicno kod paradjz ostrva u kanalu  spustim jedra i kresnem motor jer je tu zavetrina i desi se da me dunav povuce nizvodno...

kemppi:
Ovih dana sam testirao Yamahu,prvi dan sam je vozio pod punim gasom sat vremena i potrosila je 10 litara benzina.
Posle toga  sam vozio u proseku 16km/h(tako pokazuje GPS),bilo je tu glisiranja ali ne 1/2 gasa,jer je brzina manja za 5km/h nego na punom gasu,i voznja na 1/4 gasa,jer je tada buka mala,a brzina solidna(12 do 14km/h).Za dva sata takve plovidbe sam potrosio 6,5 litara benzina,tj 3,25l/h.

zoki novus:

--- Citat: odisej  16, 07, 2011, 21:18:57 posle podne ---bobina Miljenko, bobina

--- Kraj citata ---

iko ulepso si mi dan :drinks:
a ovom nasem nikoli je i tako sve jedno sta je nece popravljti sigurno :)

ljepoja:

--- Citat: kemppi  14, 07, 2011, 16:15:35 posle podne ----Elektronika je negde probila pa brljavi,takodje preskupa investicija.
-Razbalansirala se radilica,potrebna generalana sa zamenom radilice sto je neisplativo.
-Oslabile karike,pa kompresija prolazi pored njih,isto je neisplativo jer treba promeniti i dihtunge,semeringe,lezaje...
-Iskrivljen blok motora zbog pregrevanja,potrebno ravnanje i trnovanje bloka uz generalnu.
Svi majstori su se slozili u jednom:
Vozi dok ide,a posle prodaj u delove.

-

--- Kraj citata ---

zaboga,ja ne mogu da verujem koliko su ljudi ne strucni...  ali sam se bar nasmejao procitavsi ovo
i cudi me da ti niko nije predlozio >>>>  :stop: <<<<  :

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju