E, ovako treba... > Yamaha

Yamaha 25 autolube

<< < (4/15) > >>

deda:

--- Citat: Kapetan  15, 07, 2011, 19:37:14 posle podne ---kempi bacaj mi fon tog lika, imam Yamahy 8 konja 4t, spole servisa (a bogami i pre) gasi se poneka na malom gasu, uopste ne mogu da provalim o cemu se radi , neki put se gasi kada je motor hladan a neki put kada je vreo bez ikakve logike...

--- Kraj citata ---

To bi mogla biti struja , Kapetane negde je kontakt slabiji , proveri!!

zorter:

--- Citat: deda  15, 07, 2011, 21:25:17 posle podne ---
--- Citat: Kapetan  15, 07, 2011, 19:37:14 posle podne ---kempi bacaj mi fon tog lika, imam Yamahy 8 konja 4t, spole servisa (a bogami i pre) gasi se poneka na malom gasu, uopste ne mogu da provalim o cemu se radi , neki put se gasi kada je motor hladan a neki put kada je vreo bez ikakve logike...

--- Kraj citata ---

To bi mogla biti struja , Kapetane negde je kontakt slabiji , proveri!!

--- Kraj citata ---

Platine !!!  :download:

IKA:
bobina Miljenko, bobina

Kapetan:

--- Citat: odisej  16, 07, 2011, 21:18:57 posle podne ---bobina Miljenko, bobina

--- Kraj citata ---
lako je vama da se zezate ali ja jedrima do marine, potrosnja oko 40 grama na sat  :taunt: ... motor mi treba za zadnjih 20 metara dok i to ne savladam na jedra

srsa:

--- Citat: Kapetan  17, 07, 2011, 09:32:12 pre podne ---
--- Citat: odisej  16, 07, 2011, 21:18:57 posle podne ---bobina Miljenko, bobina

--- Kraj citata ---
lako je vama da se zezate ali ja jedrima do marine, potrosnja oko 40 grama na sat  :taunt: ... motor mi treba za zadnjih 20 metara dok i to ne savladam na jedra

--- Kraj citata ---

Па шта ће ти онда мајстор за моторе? Зар због 20 метара?  :nono:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju