E, ovako treba... > Yamaha

Yamaha 25 autolube

<< < (6/15) > >>

Bakara:
Posto sam resio da sledecu sezonu/dve, guram sa vanbrodskim motorom, dosao sam do toga da mi je najoptimalnije da uzmem Yamahu autolube.
15 konja koje sad imam su za moj ukus, nedovoljni, tako da bih isao na 25hp.

Vidjao sam ove yamahe od 25 konja sa dva i sa tri cilindra. Sta je bolje, ima li nekih iskustava, dva ili tri cilindra? Potrosnja, kvalitet itd :)

LSI:
Негде сам прочитао да мотор с већим бројем цилиндара мирније ради, мање су вибрације.

Bakara:
Da, što se mene tiče ja bih uvek išao na varijantu sa više cilindara. E sad, ako su se u eksploataciji pokazali bolje dvocilindrični modeli ovog motora, voleo bih da znam to, i da znam u čemu su bolje...?  6589

broker975fx:

--- Citat: Bakara  07, 11, 2017, 19:31:43 posle podne ---Da, što se mene tiče ja bih uvek išao na varijantu sa više cilindara. E sad, ako su se u eksploataciji pokazali bolje dvocilindrični modeli ovog motora, voleo bih da znam to, i da znam u čemu su bolje...?  6589

--- Kraj citata ---

Koliko sam ja cuo pouzdane su i jedne i druge ali ove sa 3 cilindra bas hvale na sav glas a posebno modele Q koji su ustvari 50ks iako pise 25KS. To samo znaci da je platforma za sve preko 25-50ks ista. Pa bi to znacilo da su to maksimalno ustrojene 50ks na 25.

Ja sam bio u slicnoj dilemi pa sam na kraju naleteo na bas ocuvanu 20 autolube ali sam isto jurio 25. Nekako su mi ove sa tri cilindra komplikovanije i osetno teze i vece a veruj mi ni ova 20ks bez obzira sto je dvotakna nija lagana za manipulaciju (skini-stavi). Ja sam je turio na aqvalux ali za tvoj brodic je verovatno bolje resenje ova veca sa 3 cilindra.

Bakara:
Hvala Brokeru  thumbup

Mislim da bi tri cilindra i 25hp bilo skroz adekvatno resenje za sad, naravno i odgovarajuca elisa.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju