Ok
Možda sam se pregrubo izrazio"nestabilan",i slažem se sa tobom da je dosta stabilan za svoju dužinu i širinu,ali mislim da ga netreba porediti sa ostalim gore navedenim čamcima.Tako da ona priča"odnos cene i kvaliteta najbolji je tajmen"po meni nije tačna.Ovo isključivo pišem zbog ljudi koji su u dilemi koji čamac da kupe.A uzeo sam tajmena za primer pošto se o njemu najviše piše,i najviše ga hvale(neznam zbog čega).Obavezno probajte čamac pre kupovine,nemojte ići na varijantu čuo sam da je najbolji(nebitno o kom čamcu se radi).Ja pošto nekih godinu dana ganjam ovaj aqua lux,a probao sam i tajmena,mogu samo ova dva čamca da uporedim.Jedina prednost tajmena je brzina od nekih 7-10 km/h ,u svemu ostalom je slabiji od aqua luxa(stabilnost,završna obrada,vazdušne komore,opterećenost sa preko dva čoveka...).Ovo nije nikakva reklama za aqua lux,ja sam moj kupio godinu dana star,a ne od proizvođača.Moje mišljenje da u ovoj klasi od 1500-1600 evra prednost imaju dunasovi modeli(a plast,aqua lux i ovaj model što se pravi u B.Palanci).
Nadam se da nisam nikog uvredio ovim tekstom,poštujem svačiji ukus...
Ako nekom treba bez bilo kakav savet neka slobodno pita,a opet kažem može doći kod mene da proba aqua lux sa hondom 25,i drugar ima tajmena sa yamahom 25,i uporedi ova dva čamca...
Riblja čorba i pečena riba na moj račun... :) pozzz