nego reci mi nisam razumeo dobro camac i daska za motor ukupno oko 200 e?
i jos mi reci koliko je jaka ta daska ,koliki motor moze da izdrzi..
Tako je, cena je samo 20.300rsd :good:
Evo slike nosaca motora, on moze da izdrzi motor do 22kg, sta znaci da bi Tomos 4 sa svojih 16-17kg bio savrsen za njega.
Pa oni racunaju da covek ima 55kg,pa prema tome
napisu kao za dvoje a nosivost 105kg. Imam utisak da nas
zezju,ili se to prodaje za tinejdjere.
Bez brige, nosivost camca je 280kg, a moj camac je krsten i sa +340kg pa nismo potonuli

Cetri osobe se mogu zgurati u njega, ali ipak savrsen je za troje i prtljag.
:smile:
Možda nisu predviđeni za pripadnike "KLUB 100...+...)
Ja sam u tom klubu

Zapravo ne jos, ali bicu kad narastem, sad sam na 95.
I ja bih rekao.. :this:
meni treba kao pomocni camac lagan je ali koliko vidim nema patos da li moze mene od 130 kg da izdrzi.. :
:
taman je za tri osobe i predvidjen znaci moze ali jedino ako si u lezecem polozaju :tenk:
Ako je izdrzao mene sa 95, zenu sa 75, kuma od 110, kumu od 60 i prtljag onda ce izdrzati i tebe :stop: Mesta za troje ima, dok za cetvrtog se vec mora snalaziti :friends:
:good:
Da li bi mogao da se koristi Tomos 4,8 , da nije previše jak i težak...?
Ne secam se koliko je tezak Tomos 4,8, ako je tu oko 22kg onda nema problema :good:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sve u svemu, lep camac za male pare.
U ovih mesec i nesto dosta smo ih prodali i ostajemo u kontaktu sa ljudima koji su ih uzeli. Najcesce na njih kace Tomos 4, mada par njih ga koristi sa elektro motorima i kazu da nemaju problema.
Ko zeli moze da navrati do prodavnice da vidi camac. Svoj sam ubacio u radionicu da ne moram placati privez :biggrin:
Moj kolega je tu od 07 do 11h, a ja radim od 11 do 19h (subotom od 8 do 13h) pa mozete navratiti u svako doba bar na 'ladno pivce :drinks: