E, ovako treba... > Elektrika

Inverter E350w

<< < (4/6) > >>

marek:
Blue Electronic - Palmira Toljatija 48 - servis za elektroniku jako su profesionalni.  ok

Kapetan:

--- Citat: broker975fx  03, 05, 2012, 19:56:27 posle podne ---Kap. preko kojih Hrvata si uzeo invertor - mene moj kinez naravno zeza kapiram da ni ne može da se servisira mada je nov. Gde da kupim nešto čestito oko 1kw

--- Kraj citata ---

asel.hr

broker975fx:

--- Citat: Kapetan  04, 05, 2012, 09:31:44 pre podne ---
--- Citat: broker975fx  03, 05, 2012, 19:56:27 posle podne ---Kap. preko kojih Hrvata si uzeo invertor - mene moj kinez naravno zeza kapiram da ni ne može da se servisira mada je nov. Gde da kupim nešto čestito oko 1kw

--- Kraj citata ---

asel.hr

--- Kraj citata ---

tnx. Jel znaš da li možda šalju u Srbiju, bus/pošta?

Inače danas sam mom invertoru koji sve jedno nije radio kako treba dao 220v ali u suprotnom pravcu  - bilo je tu pucnjave, varnica i dima - sad barem znam šta ne smem da radim a sa kinezom frižider je čas radio čas nije radio tako da mi ga nije žao

Arsa:

--- Citat: marek  04, 05, 2012, 02:40:25 pre podne ---Blue Electronic - Palmira Toljatija 48 - servis za elektroniku jako su profesionalni.  ok

--- Kraj citata ---

Da li izlaze na teren radi intervencije?

Ja na brodu imam invertor od 600 W, ali ne znam kako se koristi i kako je razvedena mreža za razne uređaje. Ima i on neki alarm ali bog te pita zašto se dere kad ga uključim pa gledam da to više ne radim.  no125

Da ne bi napravio neku glupost, prepustiću stručnjacima da rasprave to pitanje i naprave mi šemu koja će biti priložena uz brodsku knjigu.

Pozvaću ovih dana Blue Electronic da vidim kakve su cene i ostali uslovi.

Ako neko ima preporuku, bio bih zahvalan ako bi ovde ili na pp ostavio broj telefona ili adresu servisa ili majstora.

sale.m79:
Arso pisti kad je prazan akumulator da te opomene da ne trosis dalje.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju