E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja DANUBIUS
IKA:
Kapetane,Odisej nije nista konkretno rekao sta mu se ne svedja ili nije dobro na modelu Novosadjanka 800,na kome je bio,valjda u Titelu.Taj je brodic na mom sajtu i moze se videti,izgledi na vodi i enterijer.Raspored je klasika za 8 m,dosta prostora i sadrzaja,sve se vidi na fotosima,enterijer je bas dobro odradio stolar-honorarac.Uradio sam samo taj jedan tog tipa,lep je pa sam ga istakao.Radjen je pre tacno 10 g,2000.
Odisej nemora ništa konkretno ni da kaže , da nebi ispalo da neosnovano kritikuje,jer namera mi nije bila da kritikujem ili hvalim. Moje pitanje je bilo dali ste spremni da o svom trošku ispravite nedostatke tog broda, jer je to plovilo vaša proizvodnja , i kao takvo pravi vam najlošiju reklamu.Šta mu fali , možete se uveriti ako se dogovorite sa Marjanom(sadašnji vlasnik) i podjete sa njim u vožnju, vrlo brzo ćete uvideti sve probleme.
Ja sam već napisao da ću ja zaraditi na prepravci ako vi to ne uradite pa se nadam da ćete vi odbiti taj moj predlog ,da to vi uradite.
Ja nespadam u grupu renomiranih proizvodjača ,ali ću se već nekako snaći jer sam ipak iskustvo stekao radeći sa i kod, od vas hvaljenog Šoleta , koji i dan danas limove seče brusilicom,ali koji proizvodi po mnogima najkvalitetnije brodove u Srbiji.
Nedavno mi Marko (vlasnik broda AKA)reče - Kada bih sada pravio brod Šole bi bio moj izbor.
ladjaVlajko:
Мало сам прегледао остале чланке у теми "Домаћа производња" и нешто не видим да су домаћини Моје Лађе овако - "на нож" - дочекали неког другог произвођача металних чамаца.
Јел' има неки посебан разлог или се то случајно потрефило ?
brodomonter:
@Odisej:Ti si,ocigledno jos jedan moj kolega,ili bar potencijalni,pa ti je dobra reklama da se pokazes kao strucnjak-kriticar.To je osnova ove tvoje pripovetke.
Nije moja NOVOSADJANKA 800 moj jedini camac,a radio sam ga,pre 10 g.Svakako da sam se vozio na svom camcu,vozio sam se,ako ces verovati ,na svakom.Prvo probna voznja,pa pare.Na probnoj voznji jedan od glavnih testova je pun gas,pa nagli zaokret.Ako se ne naginje puno,dobar je.Prvi vlasnik Zvonko zubar drzao ga je svih ovih godina u marini "4.juli"u Zemunu.Kad je stiga prvi put na vez,mnogi su ga ubedjivali da to korito nije za Dunav,da moze da se prevrne,da on ne zna kako Dunav moze biti opasan..itd.Rekao je;Äko je tako,gde je Dunav najopasniji?"Rekli su:Ïspod pancevackog mosta! (Övo mi je on licno ispricao).Sacekao je da bude bas zestoka kosava,otplovio ispod pancevackog mosta,vratio se u marinu i saopstio "prijateljima"da ipak moze da prlovi ovom ladjom.Tada su mu deca bila mala,a on je skoro svaki vkend bio sa porodicom na svom camcu.Ziv je i zdrav Zvonko.hvala Bogu,pa da ga zovemo da svedoci.Taj novi vlasnik,zar je toliko naivan da baci 12.000.-E a da ne pogleda dobro robu,ili da se ne raspita?
Nemam nista protiv da ti popravljas i prepravljas moje camce.Samo napred,uzimaj pare!
Sole nije najbolji,valjda si hteo da kazes da si ispekao zanat kod najboljeg,pa si i ti sad najbolji.
deda:
Ovde je sve spontano!Tako da se i ovo namestilo tako ali,samo u pocetku! :)
brodomonter:
Zadnjih sat i po bio sam na stranici OLIMPOVE PRICE.Odusevljen sam.Covek je genijalac,izuzetno je obogatio ovaj sajt.Ovako nesto nema nigde.Morao sam ovo da ubacim,jer najvise izgleda visimo na brodogradnji,ili mi se cini sto sam ovde najvise prisutan, zbog profesionalnih razloga.Od sutra vise zujim kod Olimpa,a vi kako hocete!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju