E, ovako treba... > Plovila

Koji je ovo gliser

<< < (2/4) > >>

Boki PA:
Hvala Darko, u pravu si to je to. Inace ja imam elan 495k i jednom smo vec kontaktirali u vezi komandi za mercury, ali mi nije uspelo da to odradim po tvom sistemu. No to sad nije tema, objasnicu  kad se budem predstavio u temi predvidjenoj za to.
Na ovaj gliser sam danas sasvim slucajno naleteo i dopao mi se na prvi pogled, a vlasnik zeli da ga  proda.
Reci mi sad Darko, posto imas iskustva sa izuzetnom restauracijom tvog elana, koliko moze da vredi ovaj gliser u takvom stanju koje vidis na slikama, i sto je jos vaznije koliko bi trebao da ulozim da to bude kako valja? Uzmi u obzir da je pun vode ko zna od kada.

Boki PA:
Hvala. Nisam video da si vec dao odgovor, pa zato ovo zakasnelo pitanje.

SALE NB:
Darko, slučajno znam za jedan takav koji je sa Johnsonom 50 i brzinskom elisom išao skoro 80!
Pa ove naše "krntije" idu 60km/h sa 50ks!
Korito je pravljeno po uzoru na nekadašnje formule, i ide kao nenormalno već sa 25ks!

Ja sam imao staru Kvarnerplastiku, drugi model, ali plastika je ista. Ako je korito još zdravo, sve drugo se može lakše srediti. U principu , to su solidna korita, ako nema neki proboj, ta voda u čamcu mu ni najmanje ne smeta.

Darkobp:
Originalni proizvodjac je neki GIORGIO ADREANI, Vimodrone - Italy.
Od njih su ukrali nacrt

upravu si Sale,postizu i preko 70km/h,moja greska :drinks:

A da je razbijen,supalj i probusen ne bih bio pun vode ,tako da znamo da to sigurno nije :taunt:

A vidim da ima i tih nasih krntija koje sa 30ks idu i cak celih 15km/h :taunt: :taunt: :taunt:

SALE NB:
Aaaa, naše krntije su originali!!! :good: :taunt:
To samo kopije krntija slabo idu! :lol:  :lol:  :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju