E, ovako treba... > Plovila
Koji je ovo gliser
Boki PA:
Ok, hvala ljudi puno ste mi pomogli. Videcu sutra ako cova spusti cenu mozda i bude nesto od saradnje, danas preko telefona zacepio cenu ko da sam ga pitao pre 10 godina da mi proda. On covek to ne obilazi i nije ni svestan u kakvom je stanju gliser, kad sam mu rekao da je pun vode nije mogao da veruje. Videcemo sutra u cetiri oka sta ce biti.
Boki PA:
Nema nista od kupovine ovog glisera, covek trazi previse. Da ulozim u njega, puta rad, za te pare mogu da uzmem sredjen gliser sa motorom. :nono:
Zoran Marinković:
:drinks:
Pozdrav BOKI PA, i dobro nam došao !
Ako ti nije problem napiši koliko je čova tražio za to čamče, čisto da se može porediti sa ostalim, a i za našu radoznalost.. :preved:
Boki PA:
Naravno da nije problem. 1000 e trazi mrtav ladan i ni pomena da bi spustio cenu. neznam dali se vidi sa slika ali camac je skroz zapusten, razumem da svako ceni svoje, ali ako se nesto tako zapusti treba biti realan.
njegos68:
--- Citat: Boki PA 18, 06, 2011, 14:19:55 posle podne ---Naravno da nije problem. 1000 e trazi mrtav ladan i ni pomena da bi spustio cenu. neznam dali se vidi sa slika ali camac je skroz zapusten, razumem da svako ceni svoje, ali ako se nesto tako zapusti treba biti realan.
--- Kraj citata ---
Može on da traži koliko hoće,ali će tu da mu leži dovijeka... takav kako se vidi 300 e plafon
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju