E, ovako treba... > Plovila
Koji je ovo gliser
Boki PA:
Upravo tako Njegose, to je neka maksimalna cena. Tebi je to jasno zato sto se razumes i znas tacno sta sve treba da se radi na njemu, a ovaj cova nema pojima i ne zeli ni da cuje, kao ja sam samo kupac koji zeli da spusti cenu pa izmisljam tu neke gluposti. Ma mozda i bolje, spasice me zajebancije.
eni blue:
Boki - prodavca obavezno da vodis na pice, spasao te muka garant jer kada bi sve ovo poskidao shvatio bi koliko posla ima, znaci na ladno pivce ga zovi obavezno :drinks:
Vuk:
Nije to ništa, jednom odem na Ribarac da pogledam tzv. elan 402 kao kopletan ne bi li više našao šoferšajbnu za svoj čamac koju tražim 5 godina i nadjem se sa čovekom koji mi pokaže čamac. A ono gomila trule plastike, doduše kompletan tj. skrpljen on nekih sedišta od auta i šta ti ja znam čega još. Ne daj bože da sedneš u njega propao bi 100%, a zrcalo možeš rukom da odvališ. Tražio 650e i ručak :lula:
Boki PA:
Ma u pravu ste ljudi, al meni krivo. Ponadao sam se da ce cica da kaze :muslim-man:nosi sine taj krs iz dvorista i fala ti puno, pa da ja uz malo :aikido:majstorluka za jedno godinu dana dodjem do glisercica. Al neda mi se :sorry:
Boki PA:
Sto je najgore, niti se sta kupuje niti se prodaje. Pogledajte malo po oglasima, sve stoji. A nije ni cudo, uskoro ce i auto biti luksuz, a kamoli plovilo. Da predjemo u jedrilicare dok je vreme ili :stop:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju