Kako to mislis git, prajmer, lak preko antialgina? Ako je korito ocuvano, zasto bi na podvodni deo stavljao lak uopste?
Ono sto je problem jeste da dok ne skines antialgin, ustvari tesko da mozes da znas u kakvom je stanju gelcoat. Ako ti sve to deluje OK i ako ti se korito ne natapa vodom, mislim da je dovoljno da samo predjes dve ruke antialgina preko postojeceg. Naravno bilo bi dobro da ga izmatiras, ali ako je u pitanju hard coat antialgin i to ce da te namuci.
Moje je iskustvo da je antialgin jako losa podloga za bilo sta, bar je tako bilo na mom camcu. Naime, i u marini sam video da ljudi krpe camce poliesterom preko antialgina, ali je to kratkog daha, voda ga jednostavno spere i ostanu da vise staklena vlakna. Mislim da je najbolje da na mestima gde planiras radove ipak obrusis antialgin, pa onda redom, poliester i epoksi ili zeleni git. Cisto da stvari budu jasnije, mozda i moze da se krpi preko antialgina, ali onaj ko je to radio na mom camcu je u tom slucaju bas lose odradio. E sad, ako se tako ponasa poliester na antialginu, ne verujem da ce se prajmer i lak bolje pokazati.