E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

farbanje broda...pre i posle

<< < (8/22) > >>

captjerry:
ajd', kad god resis, ja gu da gledam da uklopim...jedino je tako moguce, ako obojca budemo jurili  slobodno vreme, zavrsicemo na Dunavu...sto i jeste cilj  :)

Kum:
  Nesto nema odgovora za "cuvenu" sivu osnovnu boju za limene camce.....  :smile:

Kapetan:

--- Citat: Kum  04, 05, 2009, 14:28:40 posle podne ---  Nesto nema odgovora za "cuvenu" sivu osnovnu boju za limene camce.....  :smile:

--- Kraj citata ---

ovi moji priuceni masjtori sa marine su dole stavili epoxy osnovnu bordo boje a gore na nadgradje neku sivu osnovnu ...

captjerry:
dole ti je epokxi osnovni a gore "cuvena" siva tj. obicna farba za ograde...mada ako je na admiralov nacin...:)

Admiral:
Jeste, da ne bi mutio malo po malo primera, dok ne ocistim ceo camac, mesta gde se doslo do metala premazem minijumom, sto je sasvim dobra privremena zastita. Ako ima jos i varenja, doradjivanja ili bilo kakvih radova na metalu, dobro je svaku otkrivenu povrsinu namazati minijumom.
Posle se pre prve ruke primera sve lepo i brzo osmirgla. Evo sada radim jedan camac kome se u potpunosti menja enterijer, instalacije, pogon, raspored u prostoru, izolacija, prozori, ma skoro sve. I na hiljadu mesta je poceo sa rdjanjem. A samo 7 godina je star. Da je ikada u medju fazama metal bio premazan bilo cime, ne bi dolazilo do sitnih rdjanja. Sa spoljne strane sve je lako dostupno. Da nece neko bas tako lako da skida drvenu unutrasnjost, izolaciju da bi iznutra radio zastitu od rdje. Ja mogu da garantujem da posle mene nikada vise nece imati rdjanje sa unutrasnje strane i da ce izolacija biti odlicna.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju