E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

farbanje broda...pre i posle

<< < (7/22) > >>

Kapetan:

--- Citat: captjerry  02, 05, 2009, 22:18:33 posle podne ---Varove proverava onaj koji je gradio brod (ako je brod nov ) i daje garanciju na kvalitet...proverava ih kredom i naftom uglavnom...

--- Kraj citata ---

aj malo o ovome ...nemam pojma na sta mislis...a mogao sam to da odradim kad je brod bio napolju

captjerry:

--- Citat: Kapetan  02, 05, 2009, 23:32:11 posle podne ---
--- Citat: captjerry  02, 05, 2009, 22:18:33 posle podne ---Varove proverava onaj koji je gradio brod (ako je brod nov ) i daje garanciju na kvalitet...proverava ih kredom i naftom uglavnom...

--- Kraj citata ---

aj malo o ovome ...nemam pojma na sta mislis...a mogao sam to da odradim kad je brod bio napolju

--- Kraj citata ---

Druze, samo se ti opusti i uzivaj u plovidbi...trebalo bi bre da se vidimo, da pogledam malo tu ladju uzivo...samo da nam se poklopi ovo malo slobodnog vremena...

Kapetan:
ja vec ludim oko vremena ... kako isplaniram nesto tako se promeni ... evo sutra planirao da vodim porodicu na frusku goru kod nekih prijatelja javise nam danas da im cera ima anginu (sto uz nasu bebu ne ide) .. i eto sad izgleda sutra dunav... i tako stalno neke promene mogli bi jedan veekend kad upece zvezda izvedemo bebe na suncanje :)

zoki novus:

--- Citat: Kapetan  02, 05, 2009, 23:42:56 posle podne ---ja vec ludim oko vremena ... kako isplaniram nesto tako se promeni ... evo sutra planirao da vodim porodicu na frusku goru kod nekih prijatelja javise nam danas da im cera ima anginu (sto uz nasu bebu ne ide) .. i eto sad izgleda sutra dunav... i tako stalno neke promene mogli bi jedan veekend kad upece zvezda izvedemo bebe na suncanje :)

--- Kraj citata ---
bas ce tesko da ti padne taj dunav!?

Kapetan:
:)
volim i frusku goru i bas sam se naostri da idem malo... ne smeta ni dunav :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju