Eeeeee ovako je pocelo. Poslije dugotrajnih pregovora -dogovora koja su trajala 15-ak minuta pao je dogovor da se u subotu malo sastanemo to jest organizujemo na vodi. Ovako je bilo mi smo sacekali drugare iz hrvatske koji su naisli kraj nas sa svojim splavom i onda smo mi krenuli sa njima sa nasim splavom i tako uz paralelno plivanje ,koje je pratilo dovikivanje po.........vanje i zezanje dosli smo do trece ekipe koja je pekla prase na obali, i cuvali zarobljene tamburase dok mi nedodjemo,tako je i bilo. Posto smo pristali i povezali se , ali plovila nismo napustali sto nedozvoljavaju nauticka pravila ovog foruma nastao je lumperaj na splavovima. Ukrcana je treca ekipa ,zatim klempo onako sa raznjem,i na kraju tamburasi,jesu mladi ali klinci otkidaju. Da neduljim to je sve trajala do kasno u noc ja mislim do ponoci ,dalje nisam vise ni vidio sata. Povratak je bio plutajuci,slobodan spust uz naravno mio nam zvuk tamburice i tamburasa. Molio bi clanove ovog foruma da dobro pogledaju zastavice na splavu nasih prijatelja iz hrvatske ,sa zadovoljstvom su okacili zastavice "MOJA LADJA" jest da se one odavno viore na njihovom plovilu ali se sad daje na znanje. UHHHH otegnuo ja ,ovo je uvertira i nasa generalna proba za vas dolazak nama za vikend gdje ce te biti blagovremeno obavjesteni -prenociste obezbjedjeno toliko i ajd u zdravlje....