Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Predlozi-Negotin-Beograd- kopnom.Gde stati,,šta posetiti

<< < (11/13) > >>

Arsa:
...Ali i za ovakve brodove.

Ispred pristana je prostor koji je jako lepo sredjen i održavan.

Arsa:
Malo dalje od pristana, idući pešice prema Velikom Gradištu videli smo jadnika kome bih ja rado pomogao kada bi bio moj. Ovako, ostao je sam iza bodljikave žice, čekajući da se vlasnik seti da ga ima.   :lula:

Ne mogu a da ne pokažem slike i ovog objekta za koji ne znam šta je ni čiji je...

Arsa:
...Ali da je skupo, lepo i održavano, to znam.

Uživajte.

Arsa:
Iz Velikog Gradišta nema mnogo slika iako se stvarno ima šta i videti. I za ovaj gradić važi isto zapažanje u smislu velikog broja zatvorenih radnji, ali je snabdevenost mnogo bolja od Donjeg Milanovca.

Evo slike jednog pokušaja lova na smuđa, jednog buđenja i toliko za sada.

Sledila je poseta Požarevcu i potom odlazak u Ram, pa prelazak na vojvođansku stranu i brčkanje u Belocrkvanskim jezerima... :tenk:

Arsa:
U požarevac smo stigli dobro raspoloženi. Nameravali smo da tu i prenoćimo, obiđemo rodbinu (nenajavljeni), i svašta još.

E da ne bude tako potrudili su se pametnjakovići iz matične službe u Požarevcu koji su nam uništili celo pre podne i strašno pokvarili raspoloženje. :diablo:

Nismo išli kod rodbine kako ih ne bi opterećivali našim problemima i prenosili im negativnu energiju.

Zato ovde demonstrativno, ne stavljam ni jednu sliku svoga rodnog grada.

Put nas je dalje vodio do Kostolca. Namerno smo preskočili Viminacijum pored koga smo prošli. To ostaje za drugi put.

Otišli smo go motela Dunavski Dragulj na obali Dunava kod Kostolca. Za to mesto me vezuju divne uspomene. Naime, moj pokojni ujak je nedaleko odatle tokom šezdesetih i sedamdesetih godina držao čamac sa kojim smo uvek kada sam dolazio izlazili na pecanje. Kakvo je to vreme bilo. Kakvi ulovi... Ko bi sada u to verovao :lol:

U motelu su mi pokazali laste koje u sali restorana imaju gnezdo i 4-5 ptića u njemu. Ne boje se ljudi a niko ih i ne dira. Ujutru strpljivo čekaju da se restoran otvori pa onda idu u snabdevanje. Evo i slika.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju