E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaća proizvodnja- Smederevac
petar_kozic:
--- Citat ---ali uvek sam se pitao da li siklja moze da se napravi bez da joj se talasaju stranice, to je boljka svih nasih majstora
--- Kraj citata ---
Mozda nisam dovoljno kompetentan za odgovor ali mislim da nije to samo do majstora.
Koliko znam var vuce lim i napravi ga ovakvim. Ne znam kako se to resava, mozda debljim limom.
CamacSD:
--- Citat: odisej 01, 06, 2011, 03:07:33 pre podne ---Miljane pre svega dobrodošli.Retko koji proizvođač se odlučio da se samostalno predstavi, i po tome ste jedan od retkih.
U startu budite spremni na veliki broj kritika, zamerki , pronalaženja mana u vašem radu.Što mirnije prihvatite te kritike bolje za vas. Uglavnom su kritike dobronamerne , mada ćete možda naići i na zlonamerne ali to je verovatno i normalno u zemlji Srbiji.
Svako dobro u radu i naoružajte se strpljenjem.
--- Kraj citata ---
Hvala ODISEJ, pre svega imam dosta živaca, a i svaka kritika je dobrodošla, jer pre svega sam ja mlad (23GODINE) i trebam još da učim. sve čamce i brodiće što pravimo, radim u saradnji sa starijim majstorima. u svaki objekat ulažem puno ljubavi i radim sa voljom i motivacijom, jer volim vodu i volim reku.
ISKUSTVO+MOJA MLADOS I ENERGIJA= DOBAR PROIZVOD I ZADOVOLJAN KUPAC
CamacSD:
--- Citat: Kapetan 01, 06, 2011, 10:06:06 pre podne ---za cenu ne znam, ali camac izgleda sasvim pristojno :good:
ali uvek sam se pitao da li siklja moze da se napravi bez da joj se talasaju stranice, to je boljka svih nasih majstora
--- Kraj citata ---
Kapetane dobro zapažanje. Ovaj sivi čamac je jedan od prvih,što sam napravio. svaki naredni je bo sve bolji. Videćete već na narednim slikama.
Hvala na komplimentu i kritici.
CamacSD:
--- Citat: petar_kozic 01, 06, 2011, 10:19:20 pre podne ---
--- Citat ---ali uvek sam se pitao da li siklja moze da se napravi bez da joj se talasaju stranice, to je boljka svih nasih majstora
--- Kraj citata ---
Mozda nisam dovoljno kompetentan za odgovor ali mislim da nije to samo do majstora.
Koliko znam var vuce lim i napravi ga ovakvim. Ne znam kako se to resava, mozda debljim limom.
--- Kraj citata ---
Svaka čast, var vuče lim. Ako se stavi deblji lim, čamac će onda dobiti na težini, debljina lima ide proporcionalno sa dimenzijama čamca . npr. Čamac od 6m je napravljen od lima 2mm, prednja i zadnja glava su od 3mm, i njegova težina je oko 280-300kg. po Dunavu on odlično ide sa Tomos 4orkom, jer je veoma podvozan, i ima dobre karakteristike
:stop: :stop: :stop:
petar_kozic:
--- Citat: CamacSD 01, 06, 2011, 10:28:26 pre podne ---
--- Citat: petar_kozic 01, 06, 2011, 10:19:20 pre podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Svaka čast, var vuče lim. Ako se stavi deblji lim, čamac će onda dobiti na težini, debljina lima ide proporcionalno sa dimenzijama čamca . npr. Čamac od 6m je napravljen od lima 2mm, prednja i zadnja glava su od 3mm, i njegova težina je oko 280-300kg. po Dunavu on odlično ide sa Tomos 4orkom, jer je veoma podvozan, i ima dobre karakteristike
:stop: :stop: :stop:
--- Kraj citata ---
Da, naravno znam da debljina lima ide prema proporciji duzine. Nece niko da radi siklju od lima 4mm da ne bi bio talasast.
Nego, kazem da je sa tanjim limovima tesko izbeci uvijanja i talasanja jer var to odvuce.
Samo napred. :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju