E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaća proizvodnja- Smederevac
budens72:
Dobro došao :drinks:
CamacSD:
Evo i mene, Nisam stigao da postavim slike, jer sam u poslu. juče sam išao da podignem jedan čamac . Čovek je bio na dunavu kod Smedereva, bio vezan za baržu,i gurač u zaokretu namerno ga zakači i ode, čamac. evo i slike
sutra je čamac gotov, pa će biti i tih slika
CamacSD:
Smederevac s6
dužina 6m, širina u patosu 1m, širina preko svega 1,5m. tri vazdušne komore, ofarban osnovnom anti-korozivnom bojom-zorka colors(po dogovoru može i maestral-zorka colors)
cena 570eura,plaćanje 50%avans, - 50 % po isporuci, za 7danad. moguć transport po povoljnim uslovima,a mogouće je i izvođenje ostalih radova.
Sutra još slika!!!!
IKA:
Miljane pre svega dobrodošli.Retko koji proizvođač se odlučio da se samostalno predstavi, i po tome ste jedan od retkih.
U startu budite spremni na veliki broj kritika, zamerki , pronalaženja mana u vašem radu.Što mirnije prihvatite te kritike bolje za vas. Uglavnom su kritike dobronamerne , mada ćete možda naići i na zlonamerne ali to je verovatno i normalno u zemlji Srbiji.
Svako dobro u radu i naoružajte se strpljenjem.
Kapetan:
za cenu ne znam, ali camac izgleda sasvim pristojno :good:
ali uvek sam se pitao da li siklja moze da se napravi bez da joj se talasaju stranice, to je boljka svih nasih majstora
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju