E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaća proizvodnja- Smederevac
CamacSD:
Smederevac s6 full- (6000x1000x500) lim 2mm-3mm, farba-maestral epox, osnovni i završni, anti algin, daske zaštićenje firnezom, i lakom za čamce helios.
Zbog nedostatka prostora u hali, u kojoj se rade konstrukcije, bio sam primoran da ovaj čamac sređujem kod kuće.
pripreme za farbanje okrugle ceni u belo(po želji kupca)
radovi se bliže kraju
stigao na odredište(beograd-borča)
Spušten u vodu
Toliko o ovom čamcu.
:preved: :preved: :preved:
CamacSD:
--- Citat: pingvin44 01, 06, 2011, 11:42:13 pre podne ---Pozdrav i dobrodosao. Smederevac ko smederevac talasao mu se lim ili ne isti mu djavo. Bitno da je ceo. Na ovaj tvoj primerak jedino sto iz iskustva znam je da ova alka napred, za vezivanje, mora da se klati gore dole, levo desno, svejedno. Ali da bude slobodna. Ova varena resenja proverenu seku konopac. Ne vidim da slici dal pozadi, na krmi, ima neka okca ali i to dobro dodje. Peskare ili kako ih vec zoves, a misli se na one cevke, profile, sipke koji se vare na deo koji prvi naleze na obalu prilikom pristajanja, iz mog iskustva bi bilo dobro da budu on nekih L profila pre nego od armature. Cuo sam par puta od nekih ljudi da je bolja armatura uz objasnjenje da L profili usporavaju camac. Al` koliko se razumem ovo nije gliser vec radni camac. Aj uzdravlje...
--- Kraj citata ---
Hvala na dobrodošlici, Prihvaćeno za alku napred, pozadi ima dve alke za vezivanje dve pente. ''peskuše'' stavljam od ''L'' profila je se pokazale bolje zatvaraju se i napred i pozadi, a opet neko traži firiket ili armaturu.
poljo:
Dobro dosao. Sad ono sto se od nas i ocekuje i sto je govoreno mahom svim proizvodjacima koji su se javljali ovde do sad. Zelim ti da uspijes u svojim namjerama da postanes brodograditelj. Predlazem ti da pogledas kako je nas clan Pera Germin napravio svoj brod i da krenes istim ili slicnim stopama. Mlad si i imas sve vrijeme ovog svijeta pa je ,mislim, pametno da novi biznis postavis na pravi pravac od pocetka. Moj ti je predlog da nabavis (kupis) provjerene projekte i da se drzis njih te tako od sebe pravis brend. Ove smederevce (sa sulunarom ili bez) mozes da radis i onako kao sporedni proizvod za klijantelu koja tako nesto trazi. Ja rekoh svoje a ti ...naravno uradi kako mislis da je pametno .
Kapetan:
--- Citat: poljo 01, 06, 2011, 14:00:10 posle podne ---Moj ti je predlog da nabavis (kupis) provjerene projekte i da se drzis njih te tako od sebe pravis brend. Ove smederevce (sa sulunarom ili bez) mozes da radis i onako kao sporedni proizvod za klijantelu koja tako nesto trazi. Ja rekoh svoje a ti ...naravno uradi kako mislis da je pametno .
--- Kraj citata ---
da podrzim !
CamacSD:
Evo jednog radnog čamca, koji su pravljeni po poruđbini.
Alpina-most na beški
sct, most na adi
porr, most na adi
calipso, most na adi
Završne pripreme i sređivanje
početak radova...
utovar na kaimion i spreman za polazak
Tri plava na Adi i to na okupu...
Pozdrav.....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana