E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Sail motori

<< < (9/15) > >>

srsa:
Redovno održavanje se podrazumeva naravno, ali ja govorim o drugoj stvari. Ako se ti motori Sail ne budu pokazali kao dobri i kvalitetni, niko ih kao polovne neće kupovati. Ti koristiš Hondu iz 80' godina i nećeš imati većih problema da je prodaš jer se radi o provereno kvalitetnom motoru. Nadam se da si me razumeo.

zankiki:
Ja dao prošle godine za konzerviranje Tomosa18 koliko neko ne potroši goriva godišnje...
Kad opet budem imao čamac za ovaj motor, vratiću njega... Ali to je ljubav, tu nema logike 6589

Inače trenutno imam 5 penti, neke konzervirane, neke u pogonu, uglavnom moje godište i ništa im ne fali.

Kad kažem ništa im ne fali znači da uvek pali max iz 3 pokušaja i da me nikad nisu ostavile na vodi.
Doduše, na Tomosu je pre 10-ak godina crkla bobina, ali sam stigao kući i na jednoj  lol lol lol

Drivee:
Brate mili, konezerviraj je sam.. u cilindar ulja spricom, povuces kanap i to je to.

zankiki:
Nije baš to to, ako hoćeš da stoji možda i 5-10 godina.....

dunavski:

--- Citat: srsa  24, 10, 2019, 09:30:59 pre podne ---Redovno održavanje se podrazumeva naravno, ali ja govorim o drugoj stvari. Ako se ti motori Sail ne budu pokazali kao dobri i kvalitetni, niko ih kao polovne neće kupovati. Ti koristiš Hondu iz 80' godina i nećeš imati većih problema da je prodaš jer se radi o provereno kvalitetnom motoru. Nadam se da si me razumeo.

--- Kraj citata ---

U potpunosti se slazem. Bas zbog toga i pratim dalje izvestaje u vezi Sail-a kao mogucnost izbora i kupovine.  114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju