E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Sail motori

<< < (10/15) > >>

Drivee:
To je istina, samo, ako se i budu dobro pokazali, to ce biti prvi kineski motor koji se pokazao dobro. Recimo Hidea, je ogromna, ali ipak ne moze nista japancima..

Prvi dobar kineski motor? Nisam optimistican ali moze da bude, moze..

Dora:
Ja sam imao jednog kolegu koji je nabavljao robu iz Singapura i Kineza... Ovo vam je ovoliko, ovo je onoliko a ovo je najeftinije ali... Šta je ono u ćošku? To je druga klasa škarta...
Dajte mi to sve..
I tako... Kinezi šaljzu sonde u svemir, na drugu stranu meseca, prave nosače aviona a neće znati jedna motorić za čamac... Nego neće to niko da plati a nema besplatnog ručka...

Drivee:
Naravno da imaju oni dobru robu, u ostalom, pa skoro sve se pravi tamo. Da li je to razlog zasto jos nismo videli dobrog kineza da parira japancu, ne znam.
Recimo kada pogledam klip na you tube, HIDEA, to je gigant.. pogledajte na you tube. E sada, opet ne znamo kakvi su motori.

CIVIJA:
Hideu koristi dosta rusa a oni nisu bas blesavi...

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

PeraPLOVAK:
Postovane kolege, prvo da vam pozelim srecnu Novu godinu i da u 2020 vise pecamo plovimo druzimo i uzivamo na vodi. Istrazujuci na temu vanbrodskih motora, a kako sam pratio i ovu temu u vezi sa SAIL-om, zelim da vas uputim na ono sto sam nasao on-line kako bi cuo i vasa misljenja. Naime, danas sam na YOUTUBE naisao na jednu zanimljivu REPORTAZU u kojoj svakako ima i reklamiranja proizvoda ali mislim da bi je trebalo pogledati  a evo i o čemu se radi:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju