E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Sail motori
Drivee:
Iskreno. Ja bih sacekao bar 5 godina tj 4 vec sada...Sve su to motori novi..sve sto je novo radi posao a kasnije? Zato pratimo :)
dunavski:
Pa valjda ce se menjati motori za 5 godina, kao i automobili. lakse je dodati novce za novi nego krpariti stare, majka mu stara 114
srsa:
--- Citat: dunavski 23, 10, 2019, 14:10:15 posle podne ---Pa valjda ce se menjati motori za 5 godina, kao i automobili. lakse je dodati novce za novi nego krpariti stare, majka mu stara 114
--- Kraj citata ---
Тачно, али треба нешто и да урадиш са старим, на пример да га продаш и добијеш лепу основу на коју ћеш додати нешто новца и купити нови мотор. Шта ти вреди нешто што ти извлачи паре а не можеш да га продаш.
budens72:
Ako se motor redovno održava posle 5 godina je kao nov (tako bi trebalo biti). Ne vidim zašto bi se manjao motor koji je u perfektnom stanju... možda 15-20 godina
dunavski:
@srsa
smatram da je redovno odrzavanje i pravilno koriscenje motora preduslov za svaku dobru zamenu. Kod nas se teraju motori kojima je sve menjano, ali opet ugradjivano sve polovno.
@budens72
Sve zavisi koliko si aktivan na vodi. Ali opet zbog cega terati motor 15-20 godina. Doduse i ja imam odlicnu Hondu 7,5 iz 80ih, ali opet vreme je zameni. Nemam para za poznate marke i iz tog razloga pratim ovaj post. Lagano, ne zurim. Ali opet da mogu napraviti dobru podlogu za zamenu u nekom doglednom vremenu 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju