E, ovako treba... > Plovila
Titel 9
MiletaStamat:
Pecaroš ako ti treba plastičar, skoro sam zvao jednog iz Novog Sada. Trebalo mi je da se posavetujem nešto oko radova na mojoj Istranci. Delovalo mi je da je okej čovek, bio je ljubazan i nije mu bilo teško da odgovara na mnoga moja pitanja. Zove se Aca, verujem da se neće ljutiti da ovde napišem njegov telefon, pa ga pozovi ako želiš 0644758230.
Koliko vidim na čamcu imaš telefleks sajlu, proveri da li je na toj upravljačkoj konzoli ispod ostao deo koji na koji se montira kormilo, zove se puž, ili upravljačka letva ako je drugi tip, ako jeste stavi kormilo i imaš konpletan mehanizam za upravljanje,
Ukoliko nemaš motor Bakara prodaje Džonsona 15 ks sa sajlama za menjač i gas sa dvoručnom komandom, pa vidi sa njim oko prodaje. Montiraj sve to i čekaj sperman sledeću sezonu, piči na reku i uživaj. .
pecaros021:
hvala drage kolege na pomoći svakako posle praznika idem u nabavku materijala za nadkabinu a nadam se i da će biti po koja slika cap
pecaros021:
evo malo je otoplilo pa i ja reših da malo poradim na nad kabini koju sam spominjao u prethodnim postovima ne znam dali će valjati ali sada nema nazad visina je 50cm dužina 115cm
https://usnimi.me/slike/2018/02/01/IMG20180129170952.th.jpg
pecaros021:
sada sledi malo gitovanje sa nekim akrilnim gitom koji sam dobio pa onda plastifikacija ,a plastičari kod nas u Novom Sadu i okolini kao da su doktori naplaćuju strašno jedan mi je tražio 150e a drugi 200e tako da je izbor pao sam ću raditi kada otopli upavusi
zankiki:
Tako je i najbolje, em ćeš da naučiš, em ćeš da sačuvaš koji dinar.
A i ako je malo lošije - sam si radio pa će ti odmah biti draže.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju