E, ovako treba... > Plovila

Titel 9

(1/22) > >>

Jezerash:
Tražio sam po forumu malo više o ovom čamcu ali nisam video temu ili možda postoji ali ja nisam primetio. Ako je ima spojite ovaj post tamo.

Uglavnom voleo bih da čujem Vaša mišljenja o ovom čamcu, koji je motor najbolji za ovaj čamac, opremu koju vi imate na Vašem T9...i uglavnom sve interesantne informacijeu u vezi pomenutog čamca.

Prvo što me interesuje je koju dimenziju osovine da kupim za prikolicu za ovaj čamac? Znam da je 118cm u tabanu najširi, ali bez čamca i direktnog merenja na njemu ne mogu tačno da izračunam širinu osovine. Kupio sam taj čamac ali još uvek nije u mom posedu tako da moram prvo da sklepam prikolicu i da ga dovučem kući.

maverick:
posalji pp retfali i sve ce ti poslikati i poslati mjere  :good:

Zoran Marinković:
 114

Labude, čestitam za obe odluke... thumbup

Bilo bi dobro da kao višegodišnji vlasnik "Titela" izneseš neka svoja iskustva (ponašanje na vodi, stabilnost, manevarske osobine....)

"TITEL 9" je reper za relativno komotan niskobudžetni rečni kabinaš i mnogima je bio ili će biti prvenac- kabinaš.

Moje skromno mišljenje je da je ovde možda i malo više muzike nego para, jer mene već 8 godina perfektno služi "TISA",
odnosno korito istovetno kao na TITELU, a skoro bez ikakvog dodatnog ulaganja.

25648 25648 25648

Labud 1258:
Hoću, obećavam.  Samo da malo prezdravim. Imao sam dva čamca ovog tipa tako da sam ih dobro upoznao  thumbup

Hvala na čestitkama, potrudiću se da sve slikam i dokumentujem.

114

pinki:
Ima li stogod o tom Titel 9? Vrline ,mane,predlozi , saveti, itd? sos6

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju