E, ovako treba... > Plovila
Titel 9
maverick:
Nema tu stabilno nestabilno lol kod nas taj camac ide sitno preko 50 km na sat s yamahom 40...nema vremena a stabilno nestabilno kgk
zveki66:
--- Citat: pecaros021 22, 12, 2017, 17:38:05 posle podne ---a uu a ja nešto merkao da napravim slično tome kuku znači vaša preporuka je ni slučajno takav ,dali je stvarno toliko nestabilan ,koja mu je visina te nadkabine sada sam se bacio u bedak a to mi je bio neki reper kako da izgleda u budućnosti
sutra slikam moj pa šaljem slike
--- Kraj citata ---
Kao sto Dule rece, uzimajuci u obzir sirinu korita, koliko se secam u najsirem delu je oko 130cmon nije toliko nestabilan ali samo ako je u fabrickom stanju sto znaci bez nadgradnje, ima iznad vrata mali produzetak krova koji stiti od kise da ne pada u kabinu i u koji se vlasnici redovno pozdrave glavom kada ulaze unutra.
Kod mog bivseg titela natkabina je pravljena na visinu od 180 sto je preterano ali ni sa nizom se nece dobiti na stabilnosti. I jos nesto bitno, posto je uzan i lagan mora da se vodi racuna o rasporedu tezine tj. ljudi u njemu a setnja po stazi prilikom voznje a bogami i kada je usidren zahteva odredjene vestine.
DuleN:
maverick,
Sa ovim snimkom je dokazano koliko je stabilan na vodi JFAOITHAJFA Doduse tesko ce se prevrnuti na stranu, al dosta je verovatnije da zagnjuri napred ili nazad ha
Ovakav motor da stavis na korito za kupanje beba, isto ce leteti na vodi hahaha
Zveki66
Nisam namerno hteo nista da pisem o rasporedu tereta i u voznji i na privezu., da ne bude da mnogo pametujem .. Evo ti si to jako dobro napisao i slazem se apsolutno s tobom.
A i dodao bih da ljudima koji su poput mene 100+ kg, ulazak u ovaj tip camca mora da bude lagan i bez naglih pokreta. Jer se u suprotnom cuje pucketanje plovila a velike su sanse i za pljassssss u vodu....
zveki66:
To pljasssss uz ovacije i navijanje sa kluba sam ja doziveo kod mene u marini kada sam jednom pristajao i krenuo stazom do pramca da se privezem za bovu kgk kgk
maverick:
Ipak je to uzan camac...ali kod nas ih ima...vece camce kod nas se rijetko susretne...t9 je za pecarosa mjera...da se malo sakrije od kise...odspava noc dvije i tako to..mislim da je dno kod motora 82 cm...sirine...tako da ...i stabilan je koliko je uzak rolleye
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju