E, ovako treba... > Plovila

Titel 9

<< < (8/22) > >>

DIDAPATAK:

..ko što reče Maverick... ok
..za pecaroša izmišljen..plitak gaz, sa 18ks bježiš svima,lijepo ide na veslo, lako sidrenje, udoban(čak komforan) za jednoga i više dana .. 6589
..e sad.. što bi mi htiejli jahtu za te pare  sha no125
.. grandpa
 P.S...a što uzeti za te pare s tom udobnošću(kabina)  sha

zveki66:
Didapatak, tacno, to godiste i da je plastika nista drugo, eventualno neka mala pasara ali tesko je naci da je u dobrom stanju. Moj titel je bio 2008god zdrava plastika, nigde osrecenja, za pecanje za jednoga ima komfora koliko hoces dana.  Jedino sada kada bih ga ponovo uzimao gledao bih samo fabricku varijantu bez ikakvih nadogradnji, samo pokretna tenda i milina.

zankiki:
Sve je to stvar navike (a možda i godina), ja sam ranije pecao iz otvorenog čamca, spavao u njemu, spavao na obali...

Sad ne mogu da zamislim pecanje bez Marisse i konfora koji mi pruža. Divim se kolegama koji za brodom vuku čamac pa pecaju iz njega  ha
Čak sam skoro prestao da kampujem i spavam u šatoru....

pecaros021:
evo  obećao sam da ću postaviti slike šta bih skinuo sa moga titela i prodati imam i kormilo ali nisam ga slikao

https://usnimi.me/slike/2017/12/26/IMG20171223114626.th.jpg
https://usnimi.me/slike/2017/12/26/IMG20171223114626.th.jpg

LSI:
Тако сам и мислио...
Не бих ја ту ништа дирао. Посебно, не бих се решио даљинског управљања.
Овако имате много бољи преглед за вожњу и већи комфор.

Сваки килограм надградње подићи ће тежиште и довести до већег љуљања чамца, а под одређеним околностима и до ризичног нагињања.

И сам сам, на једном другачијем чамцу, правио надградњу и тврди кров и знам како то изгледа.

Видео сам више чамаца овог типа са подигнутим крововима, некад чак и врло лепо урађеним - ипак, не бих саветовао.
Можда нека лагана склопива тенда која би имала задатак да прави хлад и то би било све.

Ипак, сваки је власник чамца онај који има задњу реч. Ако се ипак одлучите за радове и "затварање" чамца, онда бар будите веома пажљиви и не излазите на воду кад има ветра.
Шта год урадили, желим вам све најбоље и много среће и уживања.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju