E, ovako treba... > Brodski motori
Kako napraviti osovinski vod i od cega
lemi021:
--- Citat: BEGEJ 18, 05, 2011, 15:46:51 posle podne ---aha ti to ustvari pravis maketu ili dupli posao :lol: :suicide:
--- Kraj citata ---
lol da rc ...... :lol:
Kapetan:
sta kaze apic, u njegovo izradi koliko bi to kostalo ?
lemi021:
--- Citat: Kapetan 20, 05, 2011, 10:15:02 pre podne ---sta kaze apic, u njegovo izradi koliko bi to kostalo ?
--- Kraj citata ---
Cap,nism pitao koliko bi kostalo da on napravi,pitao sam za vrste materijala i savete,te mi je covek nacrtao i objasniko kako i od cega da pravim,koja duzina,pitao je kojim motorima raspolazem da bi mi kazao za elise sta da stavim i kako da uradim.poslusao sam ga.Za vikend krecem da pravim,cekam jos neke materijale da mi stignu.Treba i nesto baterija da kupim.....No,polako,ne zurim,kada stigne sav materijal,nece biti problema...
poljo:
Rijetko se kad slazem sa misljenjem Duletovim ali ovaj put sam siguran da je 1000% u pravu da nas ovaj domacin zeza . Ajd nije ni prvi ni poslednji .
lemi021:
--- Citat: poljo 20, 05, 2011, 16:14:06 posle podne ---Rijetko se kad slazem sa misljenjem Duletovim ali ovaj put sam siguran da je 1000% u pravu da nas ovaj domacin zeza . Ajd nije ni prvi ni poslednji .
--- Kraj citata ---
Ok,banujte,gasim progil,ako je moguce....
Najlepse hvala svima koji su zaista pomogli,a ima takvih ljudi,no nije na meni da ja odlucujem...
Jos jednom hvala svima.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju