E, ovako treba... > Brodski motori

Kako napraviti osovinski vod i od cega

<< < (13/15) > >>

lemi021:

--- Citat: Vuk  18, 05, 2011, 08:12:36 pre podne ---I na svaku osovinu potisni ležajevi da prenose silu sa osovine na korito!

--- Kraj citata ---

To mora,to mi je naglasio i podvukao Apic

lemi021:

--- Citat: BEGEJ  18, 05, 2011, 00:44:59 pre podne ---Kakva redukcija?( pod br.8 ) U vodu ide gumeni lezaj, a na statvu prema spojki Volvo lezaj isto gumeni.  Osovina 25mm moj predlog. ;) :hi:

--- Kraj citata ---

Nece biti redukcije  :good:

BEGEJ:
Za pocetak mislim da se dogovoris sa Apicom da ti napravi jedan lep kabinas kad si vec usao u pricu ko toga ni neznam kakvog motora elektro. :lol: Napravis camac i onda smontiras(ugradis) klasicni osovinski vod sa normalnim motorom stabilnim. Plovis i uzivas i polako onda razmisljas o tom "novom projektu " sa elektomotorom. :heat: Bice to bolja varijanta nego da sa Aponjom gubis vreme oko elektro motora. Ponesi kaparu i udji u posao oko izgradnje camca,    ako jos radi majstor. :suicide: :tenk:

lemi021:

--- Citat: BEGEJ  18, 05, 2011, 14:55:12 posle podne ---Za pocetak mislim da se dogovoris sa Apicom da ti napravi jedan lep kabinas kad si vec usao u pricu ko toga ni neznam kakvog motora elektro. :lol: Napravis camac i onda smontiras(ugradis) klasicni osovinski vod sa normalnim motorom stabilnim. Plovis i uzivas i polako onda razmisljas o tom "novom projektu " sa elektomotorom. :heat: Bice to bolja varijanta nego da sa Aponjom gubis vreme oko elektro motora. Ponesi kaparu i udji u posao oko izgradnje camca,    ako jos radi majstor. :suicide: :tenk:

--- Kraj citata ---

Slazem se 100% sa tvojom idejom,ali ovo sam zamislio da napravim,posto imam viska vremena posle podne,a sada sam nagodisnjem ovogodisnjem i proslogodisnjem,pa malo da se zanimam :dance: Pricao sam sa Apicem da se odradi nesto vece i bolje,ali to cemo kada caca dodje,posto radi jos malo pa peMzija,a on je strastveni pecaros tako da ce provoditi svo veme ovog sveta na vodi.....Rekao mi je kako se sta pravi i sece,osovinski vod mi je nacrtao i napisao sta da pokupujem za uradi se sam varijantu i da se ne brinem,jer ce biti vislji od vodene linije i nece voda fizicki moci da udje u camac......Trenutno se borim sa materijalom,nesto sam narucio jutros,pa polako....

BEGEJ:
aha ti to ustvari pravis  maketu ili dupli posao :lol: :suicide:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju