E, ovako treba... > Brodski motori
Kako napraviti osovinski vod i od cega
sale.m79:
KAPETANE APIC je zatvorio firmu i vise ne radi ali sam
siguran da je covek sa neprocenjivim znanjem i da ga
ne krije i hoce da pomogne.
lemi021:
Ljudi,treba mi pomoc....u selu sam,nemam net,pa sam uvatio komsiju ima neki mts.....Prikupio sam materijal za camac i os.vod,motori mi stizu pocetkom sledeceg meseca.
Interesuje me sta mi treba od papira da bih mogao da registrujem camac,posto je samogradnja???
Ako moze neko da pomogne,da ne ode sve u vetar......
Slike stavljm od prvog camca na el.pogon cim dodjem u NS.....
Unapred hvala
zorter:
Svaka kapetanija ima svoje arsine !!!
Kod neke ti treba samo izjava dva svedoka da si sam radio, a kod neke racun (ili izjava nisam siguran) atestiranog varioca da je on radio camac. Covek iz kapetanije izade na lice mesta, premeri camac, mozda slika i posle nekog vremena dobijas plovidbenu dozvolu sa svim podacima o camcu i motoru. I naravno platis registraciju prema velicini i tipu plovila i jacini motora.
I u sustini, to je to. :good: :drinks:
BEGEJ:
Sumnjiv si skroz. :lol:
Kapetan:
--- Citat: zorter 27, 05, 2011, 16:54:41 posle podne ---Svaka kapetanija ima svoje arsine !!!
Kod neke ti treba samo izjava dva svedoka da si sam radio, a kod neke racun (ili izjava nisam siguran) atestiranog varioca da je on radio camac. Covek iz kapetanije izade na lice mesta, premeri camac, mozda slika i posle nekog vremena dobijas plovidbenu dozvolu sa svim podacima o camcu i motoru. I naravno platis registraciju prema velicini i tipu plovila i jacini motora.
I u sustini, to je to. :good: :drinks:
--- Kraj citata ---
upravo ovo sto zorter kaze... nazovi sve kapetanije koje su ti manje vise blizu i vidi uslove pa registruj kod najpovoljnije... kontaktiraj bilo kog brodograditelja oni imaju to u malom prsti pa ce ti bez problema pomoci ..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju