E, ovako treba... > Brodski motori
Kako napraviti osovinski vod i od cega
lemi021:
Begej,valja prohrom buraz,samo sa kojom oznakom ga imas za kupovinu u srbiji,kako ne bi valjao....raspiyujem se na 100 strana i svi kazu da mora da bude nesto zilavo zbog uvijanja i dc motora.... ne znam sta,zato i pitam :)
BEGEJ:
Ima u Novoj Pazovi hala sa prohronom (samo se time bave) i pitas koji uzimaju za osovinske vodove samo ce ti se sve kazati. Neko ce ti reci i telefon od forumasa (ja neznam), ima i na Dorcolu jedna radnja koja prodaje te okrugle materijale. Nema tu struganja nego samo balansiranje i krajevi za elisu i kopcu odnosno spojku. Statvena cev isto od prohrona. :drinks:
lemi021:
eeeeeeeeeee.to Begej :dance1:
lemi021:
Dule,kakve veze ima ko je strugar???Imam i par komsija strugara koji rade malo finije poslove od osovina,inace ako mislis da je osovina na strugu tvrda,ne slazem se,to je sve strugarsko gvozdje koje je zilavo,ali ne toliko,inace otac mi je masinski inzinjer i zaposlen je na bliskom istoku,daleko odavde,no to nema veze sa ovim,hocu osovinu da pravim jer tast i ja posedujemo neke novije tehnologije za obradu,spajanje i secenje materijala,no nije ni to bitno,bitno je samo od kojeg materijala da se napravi osovina........
lemi021:
Dule,zaista nikoga ne zajebavam,niti imam nameru,interesuje me koji je to celik ili sta vec mora da ima neki broj,oznaku,kao i sve ostalo,ako ne gresim...........Sto se banovanja tice,mozete me banovati,nemam nista protiv,ako mislite da je to resenje.....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju