E, ovako treba... > Brodski motori
Kako napraviti osovinski vod i od cega
lemi021:
Vuce,nasao sam taj link jutros i procitao,ali hvala svakako na trudu,moram da nadjem i pitam neke strugare i jos neke majstore koji imaju iskustva sa vrstama i modelima celika,ne mora da bide zavrsetak inox,moze da bude i legura Al/Mg kazu ljudi,ali to mi je krt materijal....Videcemo,valjda ce nam jos neko pomoci na forumu,verujem da ima takvih ovde.... :aikido:
rade:
Koji ti auto vozis a da ima kovane klipove i klipnjace?Ti to nas malo zekis :nono:
lemi021:
Dule,slazem se,tast je strugar ima i strug,zasto ne probati,nije nemoguce napraviti,zar ne???
BEGEJ:
--- Citat: lemi021 17, 05, 2011, 11:34:44 pre podne ---Vuce,nasao sam taj link jutros i procitao,ali hvala svakako na trudu,moram da nadjem i pitam neke strugare i jos neke majstore koji imaju iskustva sa vrstama i modelima celika,ne mora da bide zavrsetak inox,moze da bude i legura Al/Mg kazu ljudi,ali to mi je krt materijal....Videcemo,valjda ce nam jos neko pomoci na forumu,verujem da ima takvih ovde.... :aikido:
--- Kraj citata ---
Lemi, razmisljao sam dali da se ukljucujem ili ne, ali pomoci nema. Sve je ovo teska, ili zajebancija ili improvizacija. "Camac 6 metara, osovina 2 metra, nevalja prohron" ti stvarno nas ovde zajebavas. :lol: :drinks:
lemi021:
Rade,u cemu je problem oko kovanih klipova i klipnjaca,zasto to ne moze neko da ima u autu???Napravio sam bmw kockagiju 2,7t za drifting..... zasto bi te zekio,a i ostale???
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju