E, ovako treba... > Plovila

Molim za savet

<< < (3/9) > >>

IKA:
http://www.velikioglasi.com/plovni-objekti/92/jahte-camci-splavovi/39169/premix-titel-9.html

jezeraš, evo rešenja, a kad dođeš u Titel da mi se javiš

Jezerash:
znam taj oglas, zvao sam čoveka još u petak i kaže da je prodao čamac  :(

uglavnom sam sve oglase proćešljao, i vidim da se Titel 9 slabo nudi

psale74:
Imao sam tiger shark i mogu reći da je to za malo para dosta muzike.
Stabilan je i kvalitetno izrađen. Ja takođe imam 195cm i lepo sam spavao u njemu (još jedna osoba takođe može lepo da se ispruži).
Mana mu je što je "gurač vode" dok mu se ne stavi motor preko 15ks i tada može da izlisira.
Ja sam sa 4ks išao Dunavom uzvodno 6-7km/h, a nizvodno min 10km/h
Za 1500E možeš uzeti dobar Tigar shark, sa prikolicom i motorom 4ks (ipak mislim da ti električni motor na Dunavu ne znači mnogo) i da ti ostane love da ga doteraš, prevedeš i registruješ.
Pasaru ne preporučujem za tvoje potrebe.
Titel 9 najbolja varijanta ako se uklopu u budžet.
Srećno  :good:

maverick:
ocito nas ima dosta sa slicnim problemima....takodjer sam vikend pecaros ali sa puno duzim putovanjem do dunava....ja sam za takve vikend intervencije mislio kupiti sharka i imam motor 30 ks....kolega s takvim postize odlicne brzine, a mjesta ima u kabini dovoljno da legnes....ja sam 191 i 100 kg, takva dvojica spavaju bez problema , iza ima mjesta posto sam blinkeras pa ne vucem previse opreme, ali mislim da za neke kante stolice rezervoar bas je na knap prostor...

sto se tice t9 on je najbolji izbor ali meni je za blinker prevelik zbog sidrenja ulazenja u granje ....nadstresnica koju ima smeta mi za zabacivanje kad smo dvojica i konkretno je skuplji....cijena novog k9 kod nas je 3500 eura a sharka 2500...s tim sto sharka mozes naci polovnog za manje novce a k9 ne

Jezerash:
što se tiče budžeta, mogao bi da se isteglim od 1500 do 1700e za Titel 9.

Interesuje me otvoreni prostor i poređenje između T9 i Tigera. Sobzirom da si iste širine 1,8m koji ima duži prostor za "šetnju" po čamcu.

širina je 1,8 ali neznam kolika je dužina tog prostora koji nije porkiven sa kabinom kod jednog i kod drugog čamca ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju