E, ovako treba... > Plovila
Molim za savet
Jezerash:
Planiram da kupim plastični čamac sa kabinom, do 1500 evra. Potreban mi je za pecanje preko vikenda, i za noćenja na vodi. Moram da uzmem u obzir to što bi ja taj čamac korstio samo preko vikenda i po završetku bi ga tovario na prikolicu i odvozio kući jer nemam gde da ga držim. Prevenstveno bi ga koristio na jezeru, i ponekad na Dunavu. Sobzirom da bi ga koristio na jezeru gde je zabranjeno korišćenje benzinske pente, moram da uzmem u obzir da ne bude previše težak zbog električne pente.
Zbog svih ovih uslova logičan izbog bi bio Premiksov Tiger Shark, mada se meni više sviđa pasara ali je pitanje da li ona za te pare može da se nađe u dobrom stanju. Interesuje me, sobzirom da sam visok 195 cm, da li ću moći da se spakujem u Sharkovu kabinu i da li je kabina u pasari komfornija od sharka.
Pasara ili Tiger Shark, šta mislite?
njegos68:
Pasara naravno.. :good:
budens72:
Za tu varijantu bi i Titel 9 bio odlično rešenje.... Komforan je za spavanje, a odličan čamac za pecanje...
Barba:
Za te pare tesko da moze da se nadje dobra pasara, a i teska je da bi se svaki put izvlacila iz vode. Za pogon brzinom od 9 km/h treba ti pogon od 4.5KW, malo je to mnogo za portabl elektricnu pentu. U kabinu mi mogao da se spakujes bez vecih problema, a ima i dosta ostavnog prostora. Za Tiger shark ne znam, ali mislim da je kabina znacajno manja, u pasari se ona prostire i ispod pramca, kojeg na Sharku nema.
Generalno i ja mislim da je Titel9 bolje resenje za tvoje zahteve, iako je manje komforan od pasare.
Pozdrav,
IKA:
Ako je prioritet pecanje, pa još izvlačenje iz vode vrlo često , onda bez sumnje Titel 9.Jedini problem što u tom cenovnom rangu ( 1500) teško da će se naći. Moj prijatelj prodaje Titel 9 i traži 2500 e.Čisto sumnjam da bi iko bio spreman da cenu umanji za 1000e. U svakom slučaju srećna potraga za plovilom, Sve je moguće.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju