ma nece raditi normalno jer svi davaci menjaju otpor a instrument je poput voltmetra koji meri napon u kolu sa davacom, svakako dodavanjem jos jednog instrumenta u kolo ( paralelna veza doci ce do laznog ocitavanja podataka..mada mislim da je to jako mali otklon.. pazi sad merac pritiska ulja mozda je i mehanicki tj sa kapilarnim crevcetom koje direktno iz motora ocitava pritisak (mislim da je kod mecke tako) voltmetar nema nikakve veze mozes ih povezati pet na razlicitim mestima na camcu, ostaje obrtomer koji ne znam kako je resen kod tebe ali najcesce je kao kod traktora mehanicki na sajlu jer dizelasi nemaju bobinu i to je tesko vezati u paralelu ,dakle ostaje samo merac temperature motora tu se moze desiti da malo pokazuje nizu temperaturu nego sto je stvarna zbog paralelne veze dva instrumenta..uostalom ima da se nabavi univerzalni instrument digitalni sa svim svojim sondama koji ima opciju merenja temperature ,broja obrtaja ,kontrole punjenja akomulatora sa alarmom u slucaju neispravnosti i kao dodatna opcija moze se dodati brojac radnih sati takozvani life timer . ako bude zainteresovnih iskopacu broj telefona coveka koji to veoma profesionalno pravi sa dvogodisnjom garancijom.Mislim da mi je za takav instrument rekao cenu oko 30 jevreja