E, ovako treba... > Restauracije
Rekonstrukcija vojnog remorkera
mossi:
Da, Drug Igrutin i ja smo postavili par slika na onom drugom sajtu.
Zatvorene su rupe sa strane i napravljena konstrukcija za prednje prozore.
Paša trenutno ima drugih obaveza, pa će brodić malo da sačeka.
No, nadam se da će uspeti da ga završi i da ćemo ploviti Dunavom!
:drinks: :dance: :dance1:
drug_igrutin:
Ovako, planiramo nadgradnju, koja će biti nešto nalik na onu sa slike koju je postavio mossi, samo će nadgradnja biti malo niža i prednja kabina ce biti kraća. Nadgradnju ćemo raditi šperom i poliesterom, kako bi što manje dodali nepovoljnog opterećenja.
Na koritu će uslediti sledeće izmene, deo gde počinje tunel sečemo i nastavljamo V korito kao u prednjem delu, a u zadnjoj polovini čamca ćemo ujedno dodati i kobilicu. Takođe ćemo i bočne stranice u zadnjem delu produžiti, odnosno dno ćemo spustiti za nekih 20 - ak cm u zadnjem delu.
Korito je rađeno od pocinkovanog lima d=3mm, a izmene na koritu ćemo raditi običnim limom d=4 mm. Varimo elekro aparatom - REL, a voleli smo da bude CO2, al ništa od toga.
Za motor sam već napisao u prvoj poruci, ide brodski motor Volvo penta od 90 ks, sa Z nogom.
To bi bilo to ukratko, biću i opširniji samo kad mi se manje spava :)
Pozdrav
mossi:
U obzir pre ugradnje motora uzeti u obzir i poresku dažbinu na godišnjem nivou. :diablo:
Lepo sam ja rekao Paši, al će da te klepe poreznici.. na LUXUZ! :agree: :on_the_quiet: :angry2:
giganova:
I sta bi Igrutine?
Naspava li se? Hoce li skoro jos slika?Sta se dalje radi,mices li se?Moze li koja fotka tog volvoa,koliko je bio?
Pisi bre nesto ,nemogu vise da citam sumorne postove i kuknjavu. :suicide:
broker975fx:
Vala baš, ceo dan jedno te isto. Šta se dešava sa lađom bre
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju