E, ovako treba... > Restauracije

Rekonstrukcija vojnog remorkera

<< < (3/15) > >>

drug_igrutin:
Lađa je okrenuta i evo malo slika te akcije. Okretanje je prošlo dobro, bez većih problema, samo što je malo krenuo na stranu na koju je sam hteo, a ne na onu gde smo planirali, ali je u svakom slučaju završio naopačke  :).Iako nije bilo nekih većih problema, sama akcije je bila pomalo jeziva, veliko ono čudo i uopšte nije sve jedno dok se okreće. Bolje ne pokušavajte ovo kući  :).
Dosta nas je namučila i demontaža točkova i oko toga smo se je...ali par dana, pa dok smo kompletirali onu silnu skalameriju od skela ... ali dobro je, idemo dalje sada.

Evo i slike volvoa, inače cena je bila 500 eura za motor i Z - nogu.
Sada ćemo navaliti na kasapljenje i budženje korita. Čim bude nova akcija kačim slike  :). Samo me malo keca što sam promenio posao, pa sad radim ko crnac.
Pozdrav

giganova:
Sa motorom si prosao super jos ako je i legalan :dance:Sta si odlucio sa zadnjim krajem ?
samo polako od zurbe nema nista sve sto se pocne zavrsi se,obavezno proprati sve faze fotografijom.

mossi:
He he, burad su mama! Kao kod paše.
Extra ste to izveli! 
:good:

drug_igrutin:
Sklanjamo tunel i nastavljamo blago V do kraja, a u zadnjem delu ćemo produžiti i bočne stranice za nekih 20 cm da ne izglisira na malom gasu  :) :). Zato smo ga i okretali, da lakše odradimo intzervenciju na dnu, a dodaćemo i malu kobilicu u zadnjem delu.
Mossi, bez bureta ništa od posla :)
Pozdrav

zoki novus:
da nema jos tih motora?  :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju