Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Брука у Чукаричком рукавцу

<< < (31/43) > >>

Kapetan:
ako vec odlaze mogu da dodju kod nas.... gov*a tamo gov*na ovamo  :taunt:

nauticant:
Zoki, to o redu za ulazak na marinu je samo pusta prica. Mozda neko tvrdi pazar za "mitologiju". Ja sam odjavio, a vidim i moj bivsi prvi komsija je nekoj u drugoj marini na Savi. Ne vidim svrhu biti u rukavcu pod ovakvim uslovima. Niti mozes da plovis, niti mozes od smrada da boravis na brodu u marini, sramota...a da placam dve marine, bas ne lezim na novcima

oblak:
Mozemo mi da pljujemo Gradske oce i ostale da je zaliv plitak i sheban skroz, oni ne chine nishta da se situacija popravi ali koloika smo mi g.vna to je ono shto mene muchi. Nisu kese, flashe, smece .... doneli Djilas i kompanjoni. Preko nanosa Topchiderke nekako i prodjemo al kad uvati kesa propeler tu je kraj. Prekljuche se mom burazu namotao ceo brushalter a imali smo iskustva i sa drugim delovima garderobe. Takodje sam na Savi "ulovio" kesu sa smećem pushtenu upravo sa broda i to vishe puta.... O chemu mi da vishe prichamo kad smo svi ista g..vna:(

Kapetan:

--- Citat: oblak  16, 06, 2011, 09:09:53 pre podne ---Mozemo mi da pljujemo Gradske oce i ostale da je zaliv plitak i sheban skroz, oni ne chine nishta da se situacija popravi ali koloika smo mi g.vna to je ono shto mene muchi. Nisu kese, flashe, smece .... doneli Djilas i kompanjoni. Preko nanosa Topchiderke nekako i prodjemo al kad uvati kesa propeler tu je kraj. Prekljuche se mom burazu namotao ceo brushalter a imali smo iskustva i sa drugim delovima garderobe. Takodje sam na Savi "ulovio" kesu sa smećem pushtenu upravo sa broda i to vishe puta.... O chemu mi da vishe prichamo kad smo svi ista g..vna:(
[/quote

na zalost i ovo je tacno ... moram priznati da je u visnjici situacija za nijansu bolja, ljudi su svesni zagadjenja i jako retko sretnete nekoga da se ponasa bas bahato ....

--- Kraj citata ---

Zoran:

Nismo svi.Ne prihvatam tu konstataciju.Ja moje djubre uredno iznosim i bacam u kontejner.
Zagovaram da se svako kazni ko se vrati sa celodnevne plovidbe a nema kesu sa djubretom,a od-
neo je brdo hrane i pica na ladju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju