Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Брука у Чукаричком рукавцу

<< < (30/43) > >>

Kapetan:
auuu pa njima su partizani krvi ... 45 godina ... pa sto ne kazu da je izdranjom par pilona napravljeno sr**je i da nisu predvideli sta moze da se desi ...

doduse "mineralna ulja su dobra ispod vode a nisu dobra na kopnu"  ja tako shvatam njihovo saopstenje ....

nauticant:
Ma to je sve go nesposobnjakovic do nesposobnjakovica u administraciji, idu izbori pa kom obojci kom opanci :sajkaca:

Nemo:
Nekada davno Turci i Rimljani su znali da prave navodnjavanje i kanalizaciju. I to jos pre 1000 godina.
A ovi nasi ako mozemo tako da ih naozvemo nisu u stanju ni za 45 godina da naprave projekat ciscenja.
Njima treba projekat, oni tupe kitu traze uzroke a oni su sami uzrok talozenja mulja u skupstini.
Kao da se nije znalo da ce se to jendnog dana desiti, i jos to nije rukvac vec zaliv?!

Sve je to moj do mojeg i sjasi murta uzjasi kurta!!!
A znaju da naplate pores i registraciju a za ovo projekat, verovatno ce neka inostrana firma da radi kako bi stavili pare u svoj dzep od toga.

Vi koji ste na adi nebi me zacudilo da traze donaciju od Vas za ciscenje.

nauticant:
Pocelo je osipanje clanova marine Ada Ciganlija, jedan po jedan korisnik otkazuju ugovor toj marini. Vec nekoliko ih otislo

zoki novus:

--- Citat: nauticant  15, 06, 2011, 07:17:03 pre podne ---Pocelo je osipanje clanova marine Ada Ciganlija, jedan po jedan korisnik otkazuju ugovor toj marini. Vec nekoliko ih otislo

--- Kraj citata ---

ali niko nije odjavio vez :)
a lista cekanja za mesto nikad duza...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju