Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Брука у Чукаричком рукавцу
Kapetan:
nema od kaznjavanja nista... ili postoji svest ili ne postoji , ekoloska svest dolazi iz porodice a ne namece se zakonskim merama ili kako je to kod nas popularno uredbama...
jedino mozemo uticati jedni na druge i to je maximum ...
Kapetan:
--- Citat: pingvin44 16, 06, 2011, 20:33:20 posle podne ---E zato ja kazem cao draga Srbijo i jos drazi prijatelji. Odo tamo gde se papirici od cokoladica ne bacaju kroz prozor kola, pepeljare ne tresu na semaforu i plasticne flase ne plivaju vodom. Saljem slike svakako!
--- Kraj citata ---
aj reci i ti da ides na Papua novu gvineju ko ortak pre neki dan :lol:
oblak:
E pa rodjaci, ja sam danas imao "govnavo krshtenje", naime zaglavio sam u mulju Topchiderke. Voda je pala 30 tak cm u poslednja dva dana, dubina je ispod pola metra u nivou Topchiderke a da zlo bude gore, uspeo sam zakachiti i chipkanu potkoshulju oko propelera. Nastalo je pravo govnavo chupanje, muljanje i drljanje... Uspeo sam se ischupati i vratiti brod u marinu. I to je to rodjaci od plovidbe...i dosta je gde zivimo...ustvari....s kim zivimo.... Raspitujem se veceras za mesto u nekoj marini na Savi, ima, nude ljudi....al vez koshta kao i renta stana na NBGD...sitnica... :(
broker975fx:
--- Citat: oblak 22, 06, 2011, 22:34:45 posle podne ---E pa rodjaci, ja sam danas imao "govnavo krshtenje", naime zaglavio sam u mulju Topchiderke. Voda je pala 30 tak cm u poslednja dva dana, dubina je ispod pola metra u nivou Topchiderke a da zlo bude gore, uspeo sam zakachiti i chipkanu potkoshulju oko propelera. Nastalo je pravo govnavo chupanje, muljanje i drljanje... Uspeo sam se ischupati i vratiti brod u marinu. I to je to rodjaci od plovidbe...i dosta je gde zivimo...ustvari....s kim zivimo.... Raspitujem se veceras za mesto u nekoj marini na Savi, ima, nude ljudi....al vez koshta kao i renta stana na NBGD...sitnica... :(
--- Kraj citata ---
Matori možda je bolje da se i nisi vraćao u marinu
Zoran:
Izgleda da nas grad u potpunosti ignorise.Njima treba malo ozbiljniji pritisak.
U to ime predlazem da svako od nas ko zeli da pomogne nama u cukarickom
rukavcu,da napise po pismo nekoj od evropskih ambasada da one upitaju vlast
u cemu je problem.Mozda to upali.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju