Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Porez na Camce

<< < (16/72) > >>

Ljuba:
Dunavko je lepo primetio: mi imamo kratko pamćenje a ja bih dodao, kao kokoška-15 minuta.
Opet ću da ponovim, ova vlast je krenula da se ponaša bahato pa nas gazi po prstima umesto da nam pomogne da nekako preživimo ovu krizu.
Ček dok dođe porez na imovinu, nikako da se izjasne o konkretnim ciframa nego se ukrivaju jedan iza drugog. Za motorna vozila znamo, za malo bolji auto uši otpadaju.
Ne zaboravite lokalne izbore u junu, Voždovac i Zemun. Pošaljite poruku, animirajte sve koje znate, taj jezik će oni najbolje da razumeju.

budens72:
Ne verujem u pozitivan ishod slanjem nekog pisma koje će odmah završiti u korpi...

pre sam za varijantu tihog protesta,na način ,da SVI odustanemo od registracije čamaca i plaćanja poreza....pa kad gospoda primete da im ni dinar ne ide u budžet,sami će se zapitati šta se to desilo ???

a onda će oni NAS pitati u čemu je problem i kako ga rešiti

Zamislite 50 000 neregistrovanih čamaca !!! Kakav bi to imalo odjek u Vladi !!!

A onda mi nastupamo i određujemo kategorizaciju čamaca i načina na koji će se plaćati registracija i porez, samo treba istrajati ....

SALE NB:
Taj tihi protest, sjajna stvar- ali nije sprovodljiva.
Sećam se kao klinac, nas 30-tak u razredu, i padne dogovor da svi bežimo sa zadnjeg dvočasa, a da nabedimo profu da je krivo napisao raspored.
To naravno prolazi samo ako baš SVI pobegnemo!
I padne dogovor, sve cool, a onda se tri ziheraša ipak pojave na času i zaje*u sve ostale!

30 učenika nije u stanju da se dogovori i ispoštuje jednu bezazlenu akciju!
Kako misliš da ubediš 40-50.000 vlasnika čamaca? Pogotovo mnogi od onih koji upadaju u grupu od 3.000 dinara će biti hrabri na jeziku i po forumima, a kad dođe vreme registracije - biće ono: Ma da ja ipak registrujem, koji đavo da se kačim sa državom za 3000 dinara!
A dovoljno je da samo 20% uredno registruje, pa smo mi ostali onda obični kršioci zakona, koje će država redovnim putem goniti i kažnjavati.

Za blokadu Dunava smo dovoljni samo mi sa ovog foruma, a taj dogovor već ima neke šanse. 150 čamaca, brodića, kabinaša, prosečno 6 m u dužinu, to je 900m. Dovoljno za ceo Dunav!

Kapetan:
i ocemo li da cutimo ili da delamo ?

budens72:
Ok treba pokušati sa novinarima,ali ja nešto sumnjam u efekte...

A voleo bih da vidim tu vlast koja će da naplati 50 000 kazni...

Treba pokušati na sve načine, inače najebasmo...   :suicide:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju