Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Porez na Camce
budens72:
Najveći je problem što nema sloge...nemamo mi tu kulturu,da svi krenemo u protest,kakav god da se napravi...
Kao u zapadnim državama,kad poskupi gorivo,danima ga niko ne kupuje dok ne vrate cenu...A kod nas "gospoda" sa džipovima baš tada navale da sipaju pune rezervoare,da se pokažu kako njima to ništa ne znači,jer su jači i od države...serem se na istu
budens72:
...i od mene..tu istu stvar...
espresso:
vreme je da uzmemo stvar u svoje ruke. nema tog protesta koji moze proci nezapazeno. makar blokirali samo luku i pristaniste u Beogradu i Novom Sadu. ide lepo vreme. svakog vikenda odvojimo po dva sata i napravimo guzvu.
SALE NB:
PRVO što bi trebalo da uradimo je da definišemo šta mi to u stvari hoćemo.
Jasno je da neki porez moramo plaćati.
Jasno je da u ovom vremenu nije realno očekivati da nas oslobode nameta, već najbolje što se može je da nameti budu koliko/toliko pravilno raspoređeni.
Bio sam slobodan da malo preradim njihovu tabelu: Pa dajte vaše predloge, primedbe i sugestije. Osim da samo pljujemo, daleko je bolje ako na bilo koji vid protesta izađemo sa nekim rešenjem.
Evo tabele:
Pošto je ova moja tabela unela samo pometnju, sklonio sam je.
espresso:
porez i takse vecina vec placa ili su platili. ovo sto pokusavaju da nam nametnu je porez na luksuz. to nije u redu. kao sto nije u redu da neko kupi auto od 2.500 kubika a onda drzava godinu dana kasnije oporezuje ekstra tu kubikazu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju