Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Porez na Camce

<< < (12/72) > >>

Bane:
 :telephone:
kako se tretira ako vozis camac registrovan pod zastavom druge drzave?

Kapetan:

--- Citat: tyger  25, 04, 2009, 22:51:08 posle podne ---Bar veče,ja sam novi na forumu i vidim da se rasplamsala rasprava oko ove teme.Potpuno podržavam ideju o nekom vidu građanskog protesta na ovaj nakaradni zakon ali usput molim sve da isto tako budemo agilni i u akciji protiv ribokrađe koja je u strašnoj ekspanziji već duže vreme a ove godine mislim da je kulminirala  :diablo:  :diablo:  :diablo: Jer šta će mi Dunav bez ribe u njemu...  :sorry:  :sorry:  :sorry: Usput,po čemu najveće lopurde-čitaj alasi ili privredni ribari da budu oslobođeni plaćanja kad već ne plaćaju ništa sem pišljive dozvole za godinu dana koju isplate za 2 dana u mrestu kad naprave masakr  :skull: ? Zašto beskrajno odugovlače sa tim novim zakonom o ribarstvu sa kojim bi mogli lepo da napune budzet na konto drastičnih kazni ribokradicama ???Tu im se ne žuri nešto  :wild: Imam predlog da ako dođe do akcije da spojimo i jedno i drugo i budemo istrajni u tome.Izvinjavam se ako sam malo iskočio iz teme  :) .

--- Kraj citata ---

tyger mogli bi to da odradimo ali jedna po jedna akcija ... vidim da su momci sa varalicar.com i vukovi sa dunava vec krenuli nesto po tom pitanju pa mozemo svi zajedniciki da krenemo

tyger:
Ja sam bez lažne skromnosti već mnoge animirao oko borbe protiv ribokrađe u NS,u potpunosti sam ZA akciju i za jedno i za drugo,ako imate konkretne predloge stojim na usluzi za NS...

Kapetan:
aj samo da vidimo da li ce ljudi da izadju na reku da blokiramo dunav...

Gorio:
jel znate kad cu da platim te sve jebene poreze?Pa nikad a cak mozda ni tad.Jebem ih u usta kretenska,pa nasta to lici bre.Sad kad sam poceo da pravim camac mojih snova od 9 metara ono ce da uvedu porez.haha pa toliko mi para treba da ga uradim u lumu.Ja sam za sve sto treba da se uradi da to nebude tako.I Dunav da blokiramo,i Savu i sve sto treba da uradimo da bi sprecili tu budalastinu.Hoce da popune budzet,ma more mars bre goveda brdsko planinska.Sve neki kuferasi dosli da popuju ovde.E PA DOSTA BRE VISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju