Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Porez na Camce
Bane:
Nemam nista da dodam sto nije vec receno!
Blokada Dunava DA, ali to je jako tesko logisticki sprovesti.
Gradjanska neposlusnost obavezno, ispade da smo MI ovde ZBOG njih (frustriranih nikogovica skupljenih skonca i konopca, ne znam odakle iznikose ko pecurke posle kise). Svako od njih ima bar tri zivotna promasaja i sebe su jedino nasli u DEGENSKIM STRANKAMA.
Malo odoh .................
Porez treba placati, ali prvo drzava treba da ti obezbedi da imas odakle da ga platis. Jedino ovde je trebalo da i primaoci socijalne pomoci placaju porez, a sve to da bi stranacki DEBILI uopste postojali.
NECU SE VISE NERVIRATI I NECU IM PLACATI POREZ I NECU REGISTROVATI CAMAC I NECU REGISTROVATI KOLA.
Kapetan:
http://www.dmv.org/de-delaware/boat-registration.php
idemo svi pod Delaware zasatvu ... ili cemo da bloikramo dunav ?
captjerry:
uvek za .... :pioneer:
tyger:
Bar veče,ja sam novi na forumu i vidim da se rasplamsala rasprava oko ove teme.Potpuno podržavam ideju o nekom vidu građanskog protesta na ovaj nakaradni zakon ali usput molim sve da isto tako budemo agilni i u akciji protiv ribokrađe koja je u strašnoj ekspanziji već duže vreme a ove godine mislim da je kulminirala :diablo: :diablo: :diablo: Jer šta će mi Dunav bez ribe u njemu... :sorry: :sorry: :sorry: Usput,po čemu najveće lopurde-čitaj alasi ili privredni ribari da budu oslobođeni plaćanja kad već ne plaćaju ništa sem pišljive dozvole za godinu dana koju isplate za 2 dana u mrestu kad naprave masakr :skull: ? Zašto beskrajno odugovlače sa tim novim zakonom o ribarstvu sa kojim bi mogli lepo da napune budzet na konto drastičnih kazni ribokradicama ???Tu im se ne žuri nešto :wild: Imam predlog da ako dođe do akcije da spojimo i jedno i drugo i budemo istrajni u tome.Izvinjavam se ako sam malo iskočio iz teme :) .
captjerry:
mnogo je zajebano blokirati Dunav, kao sto neko rece tu treba dooobra logistika...ako ne to, onda camce na prikolice pa zakrcis centar i svi skoce odmah...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju