Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Porez na Camce

<< < (13/72) > >>

Gorio:

--- Citat: tyger  25, 04, 2009, 22:51:08 posle podne ---Bar veče,ja sam novi na forumu i vidim da se rasplamsala rasprava oko ove teme.Potpuno podržavam ideju o nekom vidu građanskog protesta na ovaj nakaradni zakon ali usput molim sve da isto tako budemo agilni i u akciji protiv ribokrađe koja je u strašnoj ekspanziji već duže vreme a ove godine mislim da je kulminirala  :diablo:  :diablo:  :diablo: Jer šta će mi Dunav bez ribe u njemu...  :sorry:  :sorry:  :sorry: Usput,po čemu najveće lopurde-čitaj alasi ili privredni ribari da budu oslobođeni plaćanja kad već ne plaćaju ništa sem pišljive dozvole za godinu dana koju isplate za 2 dana u mrestu kad naprave masakr  :skull: ? Zašto beskrajno odugovlače sa tim novim zakonom o ribarstvu sa kojim bi mogli lepo da napune budzet na konto drastičnih kazni ribokradicama ???Tu im se ne žuri nešto  :wild: Imam predlog da ako dođe do akcije da spojimo i jedno i drugo i budemo istrajni u tome.Izvinjavam se ako sam malo iskočio iz teme  :) .

--- Kraj citata ---
Alo bre o cemu ti pricas bre?Naravno da ima lovo kradica i uvek ce ih biti,ali nemozes pljuvati ljude koji su da li 70 hiljada i vise zxa dozvolu,a sada nesmeju da ribare 2 meseca.Treba vuci mreze i leti  izimi pa ti probaj pa vidi kako je to krvav posao/I nelupeta vise molim te.

Kapetan:
aj malo da smirimo strasti povodom ribokradica...

znamo svi da nije lak posao ali niko ne govori o savesnim ribarima...

tyger:
Ja ne pričam o lovokradicama nego o ribokradicama.A koji to 'ribar' ne radi u mrestu kod nas ???Ja takvog poštenog nisam upoznao a bitangi i lopuža sam se nagledao među njima i to mnooogo.Čuj 70000 din,pa to je samo 200 i kusur kg šarana u MRESTU, jedan dan a ne dva kao što sam prethodno napisao, 'mukotrpnog' rada lopurdi ili ti 'ribara'  :diablo: .Ovo je već offtopic,ja ne bih dalje,sorry...

Ljuba:
Građanska neposlušnost je vrlo efikasno sredstvo pod uslovom da SVI budemo kao jedan. Setite se devedesetih i na kraju smo uspeli. Pogledajte Francuze i Grke kad se dignu, ne mogu da omanu.
Evo sad idu izbori na Voždovcu i Zemunu, pravi trenutak da se pošalje poruka. Glasaću bre za Romsku partiju ako treba...a Zemunci neka glasaju za Mađare svi redom...pa da vidite kako će ova odrođena vlast da okrene ploču.
Bagra se namnožila pa zajahala ali sada je drugo vreme, navikli smo na sve tokom ovih jebenih 20 godina unazad, možemo sve da isteramo samo ako se zainatimo.

tyger:

--- Citat: Ljuba  26, 04, 2009, 01:28:01 pre podne ---Građanska neposlušnost je vrlo efikasno sredstvo pod uslovom da SVI budemo kao jedan. Setite se devedesetih i na kraju smo uspeli. Pogledajte Francuze i Grke kad se dignu, ne mogu da omanu.
Evo sad idu izbori na Voždovcu i Zemunu, pravi trenutak da se pošalje poruka. Glasaću bre za Romsku partiju ako treba...a Zemunci neka glasaju za Mađare svi redom...pa da vidite kako će ova odrođena vlast da okrene ploču.
Bagra se namnožila pa zajahala ali sada je drugo vreme, navikli smo na sve tokom ovih jebenih 20 godina unazad, možemo sve da isteramo samo ako se zainatimo.

--- Kraj citata ---
Bravo Ljubo,do reči sve potpisujem  :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju