Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Porez na Camce

<< < (66/72) > >>

LSI:
U prethodnnom tekstu napravio sam grešku kada sam napisao: "...porezi su povećani za oko 20%"!

Ne znam kako sam napravio grešku u računu ali malopre sam video službeni podatak iz koje se vidi da su porezi povećani za 11,8% (približno 12%).

Izvinjavam se zbog greške - nije mi bila namera da dovodim ljude u zabunu...

U tom kontekstu treba sa rezervom pročitati i moje komentare koje sam dao u drugim tekstovima u kojima sam pominjao porez na plovila i zanemariti delove i zaključke na bazi pogrešnog podatka.

taxi:

Da li ćemo mi preduzeti nešto?                                                                                                                                                                                                                                a sta da preduzmemo sem bojkota .mi ne orga nizujemo ni druzenja a o proteste da ne spominjem                                                                                                                                                                                                                                     iako sam siguran da bi sada jedan masovniji izlazak na reku u vidu protesta naterao vlasti da razmisle i mozda nesto promene. ja licno protestujem tako sto ne registrujem svoj camac i to planiram da radim dok ne platim prvu kaznu     a posle toga zbogom nautiko vozicu bicikl pored reke dok ne uvedu porez i na bicikl                             

Mezija:
Trebali bi da pisemo Kinezima da imamo problem oko poreza a i Emiru da javimo da negradi luke mnogo ce da ga oporezuju .
Kinezi neka plate registraciju a Emir nek da naftu pa da uzivamo ffff

petar_kozic:
Poslednjih dana se pise od promeni nacina racunanja cene registracije vozila, tj. ukida se navodno porez na luksuz.

Nigde ne vidoh da se pominju i camci.

Da li ce se nesto promeniti u nasoj sferi  interesovanja ili ne, pitam se.

Ako neko bude imao neku infomraciju neka podeli sa nama.

petar_kozic:
Moracu post za postom i sam sebi da odgovorim. :D
Pogresno je shvacen g. Dusan Vujovic.

Nema nista od skidanja nameta, nazalost.

Sent from my Lenovo A328 using Tapatalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju