Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Porez na Camce

<< < (59/72) > >>

busa2:
uz svo duzno postovanje prema svim clanovima . znam da se  ni za druzenje nemozemo dogovoriti ali ovo je jedna sasvim drugacija stvar : svesni smo sta nam rade i kukamo po raznim forumima ili privatno jedni drugima ; i oni su svesni da mogu tako dokle god se OZBILJNO nepobunimo i pokazemo koliko stvarno mozemo da budemo zajebani ALI STVARNO DA BUDEMO SLOZNI -GARANTUJEM DA CE BITI EFEKTA. A ako izadje mali broj onda nemojte da kukate -  znaci da nismo uradili dovoljno .
ljudi kada god se neko pridrzavao sledece poslovice jeste da se malo namucio ali je zavrsio posao u 99 posto slucajeva  a ona glasi :KO HOCE NADJE NACIN A KO NECE NADJE IZGOVOR .
dajte malo volje da nadjemo nacin nije to nista sto mi nemozemo uraditi uostalom to ce samo biti tacka na ono sto je proslo kroz  1000 postova nas par stotina clanova ( samo ovog foruma i samo registrovanih clanova) .
veoma sam srcan po ovom pitanju upravo zato sto samo u odredjeno vreme i na odredjeno mesto treba da se pojave par stotina plovila koja i sluze u tu svrhu .

necu da gusim ali razmislite malo ?

yoone:
zasto si me bacio u misisipi reku kad sam kupio kartu  :sorry: biraj oruzije  :slow_en: sistem smrdi samo treba naci slavinu i zavrnuti je , ja sam za nasao sam svoj slem  :pogranichnik:

colonelo:
Ma ljudi porez mogu i da razumem. A sta kazete na ovu KOMUNALNU TAKSU :diablo: :diablo: koju je propisao grad Beograd i "dere" nas sto imamao camce od 5,90 metara. Pa pogledajte koliko je povecana u odnosu na proslu godinu. :suicide: :suicide:
E jos ove godine sam registrovao camac i od mene nema vise para za ovu drzavu. Ni registracija, ni porez, ni komunalna taksa. SRAMOTA KOLIKO SU SE OSTRVILI!!! :nono: :nono:
[img width= height= alt=Image Hosted by ImageShack.us]http://img856.imageshack.us/img856/1438/taksanacamac.jpg[/img]
By <a target="_new" href="http://profile.imageshack.us/user/colonelo">colonelo at 2011-03-07[/url]

ПЕЦОВ:
cifra se ne vidi,a da deru,deru.naravno onog ko plati    :tenk:

colonelo:

--- Citat: ПЕЦОВ  07, 03, 2011, 20:40:24 posle podne ---cifra se ne vidi,a da deru,deru.naravno onog ko plati    :tenk:

--- Kraj citata ---

Sada se vidi cifra. Placam jos sada i NIKAD VISE. :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju