Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Porez na Camce
zoki novus:
pusti sabac i tisu tamo ne registruju a kamoli placaju porez :)
na usce da se izadje sa bar 100-200 plovila i fik
Профа:
--- Citat: busa2 10, 12, 2010, 19:11:41 posle podne ---... PO STAROM SRPSKOM OBICAJU...
--- Kraj citata ---
Тресла се гора, родио се ...
Barba:
Ljudi ja nisam za to, to je varvarski, a i onako ne mozemo da se dogovorimo.
Predlazem da svi uredno platimo porez i da im pokazemo da smo bolji od njih. :taunt:
poljo:
--- Citat: Barba 10, 12, 2010, 23:27:39 posle podne ---Ljudi ja nisam za to, to je varvarski, a i onako ne mozemo da se dogovorimo.
Predlazem da svi uredno platimo porez i da im pokazemo da smo bolji od njih. :taunt:
--- Kraj citata ---
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH . !!!! Neodoljivo me podsjeca na onu "ja te j.. a ti budi civilizovan pa se nemoj otimati". Ljudi koliko se ja sjecam ovde se nije uspjelo dogovoriti da se ide jesti i piti a ovakav korak je definitivno nemoguce organizovati na ovom forumu . Izvinjavam se sto se petljam u Vas unutrasnje probleme i teme ali zadrzavam pravo da iznesem svoje misljenje. Niko nije obavezan ni da ga procita noi kamoli da ga usvoji.
Evo nesto konkretno . Ja cu Vam to organizovati i garantujem vise od 200 plovila . Ako ste zainteresovani za nacin kako se to radi kontaktirajte me putem pp
power70:
Ja danas uredno platio porez pri registraciji negde oko 3000din :skull: :skull: :skull:
Bez obzira imam volju i trudicu se da se pridruzim protestu ako ga bude bilo... :aikido:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju