Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Porez na Camce
Labud 1258:
Nije podela BG ili NS, već zbog cimanja. Nije zamišljeno kao debata sa više učesnika već kao razgovor ( ne cela emisija ) bez prevelikih ambicija. Ako imate predsednika UG M.L. može on da kaže nešto.
Ako nema zainteresovanih, ja ću a vi gledajte.
LSI:
Ako i ne bude niko iz BG mogao da dodje - dosta smo na temu poreza ovde komentara ostavili.
Ne sumnjam da ćeš umeti da zastupaš interese svih nas.
Gorio:
--- Citat: Dule 21, 04, 2010, 23:52:18 posle podne ---Svi su oporezovani. Pa plaćamo dodatni porez i na mobilne tefone. To ste zaboravili. :)
Ministarstvo je uradilo šta je nameravalo. Ne zaboravi da se iz tog budžeta finansira i zdravstvo, školstvo, policija, vojska, dovodjenje ove države i državljana u red... Hoćemo u Evropu. E pa to ima svoju cenu. Neko plati manje, neko više ali država mora da funcioniše. Hoćemo čistu reku, ulicu, livadu ... Neko to mora da odradi i da za to bude i plaćen. Ne mislim da je sve opravdano ali je neminovno. Vrlo brzo će život u velegradu biti jako skup.
--- Kraj citata ---
Ja se u neku ruku slazem sa tobom,ali treba napraviti to malo pristupacnije za sve.A i kad vec kazes da hocemo ciste reke i ulice ,parkove i ostalo,nesto i nevidim da pare odu na te stvari.putevi su ocajni a pri svakoj registraciji se placa taksa za puteve,vode i nevidim bas da su ciste.......Pa gde su te pare sto mi damo??????????
Gorio:
--- Citat: Dule 23, 04, 2010, 17:36:27 posle podne ---Koliko vidim malo njih je dalo.
--- Kraj citata ---
Pa nije njih malo dalo,koliko znam svake godine se registruju kola,i camci,ali ove godine ce njih malo da registruje camce.Kola moraju,mislim nemoraju ali bi bilo pozeljno.A gde su ti putevi a ?????????Nema sve oronulo a placaju se takse.Pa nemaj uni svi toliki novac da plate porez na nesto nasta se nikada nije placao porez,nego uvode razne budalastine samo da zgrnu novac,dal za sebe ili naodno za drzavu.Ma mi smo prevareni narod.
Gorio:
--- Citat: Dule 25, 04, 2010, 06:14:46 pre podne ---Strpljenja, uskoro će izbori pa će biti i novih puteva :)
--- Kraj citata ---
NEce nece prijatelju,svi kazu bice al nebude nista.Dok nevise na terazijama vecina,nema nama spasa.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju