Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Porez na Camce

<< < (41/72) > >>

zorter:
Sale, tesko da bi neko okupljanje na vodi imalo uticaj. Imali smo primer. Ali okupljanje pred vladom ili u sadejstvu sa bajkerima, e to ce vec da osete i vide. A i mogli bi da pisemo pisma ministarstvima, naravno na mail. Da im dosadjujemo. Mozda nas i primete. :good: :drinks:

zorter:
Mozda im je dovoljno objasniti t.j. ukazati na razlicitost plovila i njihovu vrednost, koja je ponekad manja od vrednosti poreza. Nek oni razmisljaju gde grese, ako su uocili da je mali broj camaca koji su se registrovali. Ako jos treba da im sazvacemo i zakon, onda nek izadju iz svojih fotelja da udju nasi advokati, jer oni znaju i zakon da sastave, a da bude realan.

zorter:

--- Citat: Dule  21, 04, 2010, 23:30:20 posle podne ---.............
Ti predlažeš da napišemo sledeće :
"Gospodo iz ministarstva pogrešili ste. Molimo vas da pronadjete svoju grešku i ispravite je inače mi nećemo da registrujemo čamce."

--- Kraj citata ---

Dule, mozda je i ovo dovoljno ako se posalje u mnogo primeraka (postova) sa raznih strana Srbije. Pa ne mozemo, a i nije red, da ih mi ucimo poslu. Nase je da im ukazemo  da su nepravedni i nepravicni. Ako cemo mi davati predlog zakona, nek nas plate za to i siguran sam da bi taj predlog bio pravicniji. Ali i ja sam svestan da se ovde ne trazi pravda i pravicnost, vec nacin i tarifa, da se namaknu one 11,5 milijarde dinara koje trebaju budzetu. A tu pravde nema. Koliko li i kako placaju porez na upotrebu dobara, vlasnici letelica, od zmaja, preko motornog zmaja, aviona, helikoptera, jer i njih ima u Srbiji. Ne znam situaciju kod njih ali ne verujem da su i oni tako oglobljeni kao vlasnici camaca. :sorry:

Labud 1258:
Dali je neko iz NS raspoložen da priča pred kamerama RTV-a o ovome ?

LSI:
Da li tom razgovoru može da prisustvuje i neko iz Beograda?
Milsim da je to prilika da naše UG Moja Ladja počne da se oglašava svojim stavovima...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju