Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Porez na Camce
Barba:
U nove puteve ne verujem, nadam se opravci ovih postojecih, a koliko sam cuo vrlo je realno da BG dobije jos mostova, pored borcanskog i cukarickog. Pominje se neka cifra od sedam komada.
Nazalost cuo sam da se priprema i neka revizija zakona o porezu na camce i da uopste nece biti ruzicasto. Da vidis kad od onog predloga za bogatune vlasti usvoje samo deo o vinjetama (koji je btw odlican) i deo da svi placaju globu.
rade:
Novih puteva ima mnogo ali ih svi nevide.
mossi:
Kad bi to čudo od Zakona trebalo da stupi na snagu?
Verovatno pre godišnjih odmora.
Ima li neko predstavu, gde će biti granica te dve kategorije? 20,30,50,100hp ?
Kapetan:
--- Citat: Dule 26, 04, 2010, 21:30:51 posle podne ---Oko 70 HP
A kad će... verovatno će ove godine pustiti da vide kako će se reagovati na stari porez a posle godišnjih odmora će se vršiti korekcija. Kako će ona tačno izgledati zavisi od toga kako procene da smo reagovali. Mislim da će vrlo malo biti onih će platiti porez preko 50 000. Koriste se sve metode da bi se porez umanjio a i trend je registracija čamca bez motora :) . Kao kapetan.
--- Kraj citata ---
sta cu ja kad je zenin motor pa moram da pozajmljujem ...
fisherman:
" Ti, koji nemaš čamac, kupiš moj motor. Ugovor mogu da nam sastave i overe za najviše hiljadu dinara. Onda ja od tebe pozajmljujem motor. Pošto nisam vlasnik motora, ne plaćam porez. Ti nemaš čamac pa ni ti ništa ne duguješ državi "
Procitah ovo negde.... Kap jel to fazon?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju